Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inauguracja roku na UWB

Polecane posty

Gość gość

Witam, moje pytanie dotyczy inauguracji roku akademickiego 2015/2016 na wydziale filologii polskiej na UWB. Jak to wygląda, gdzie musze iść itp, itd. Pytam, bo na stronie uczelni jest to rozpisane w bardzo dziwny i dość nie jasny sposób a przyda mi się garść informacji na ten temat.

Gość gość
Ty się na studia wybierasz ;-( jak na stronie nie ma info to zadzwoń i zapytaj. Zwykle nie ma typowych inauguracji dla wszystkich, po prostu załatwiasz formalności i zaczynasz zajęcia zgodnie z przydziałem do grupy.

Gość gość
dzwonić próbowałam nie raz ale jakże "miłe" panie przełączają mnie od jednej linii do drugiej. A zapytać mam prawo i nie widze w tym nic złego, i tak - wybieram się na studia a pytanie o inauguracje zwłaszcza jak sie dopiero zaczyna chyba nie jest niczym złym :)

Gość gość
Nie musisz iść na inaugurację.

Gość gość
wiem, ale chce iść zwłaszcza ze nikogo na roku swoim nie znam

Gość gość
Jak idziesz na filologię na UWB to musisz przywyknąc, że wszystko tutaj wiadomo za pięć dwunasta. Bardzo często było tak, że w ogóle zaczynaliśmy zajęcia tydzień później, bo plany były niegotowe :D Ale tak czy siak - studia, ludzie i wykładowcy są tam z***biści :classic_cool:

Gość gość
ooo dzięki bardzo wcześniej tego nie zauważyłam ale jak to mówią kto pyta nie błądzi :) a co do ludzi na UWB to mam nadzieje, że będą tacy jak mówisz :)