Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasioloa

czy takie zachowanie jest normalne?!!! pomocy

Polecane posty

Gość kasioloa

Poklocilam sie z swoja przyjaciółka...przeprosiłam ja.Napisalam jej ze to moja wina i ze to nie ma sensu. Wcale nie bylo to az takie powazne.Potem znowu jej napisałam ze ja przepraszam a ona odpisała mi ze "nie wiem czy chce to ciągnąć i musze to przemyśleć ,ok?" Co to ma być?? W ogóle nie docenia tego ze do niej napisałam...przemysli?? To co ja jestem jakas zabawka?? Nic jej nie odpisalam.Jakbyscie zareagowali na takiego sma-a? Co jej odpisać?

Gość gość
Odpisze ktos??

Gość gość
Nic, napisałaś już o jeden raz za dużo, przestań jej włazić w doooope to ona przestanie cię zlewac

Gość gość
Czy dodajesz cebuli do placków ziemniaczanych?

Gość gość
Ale to jest nienormalne z jej strony..

Gość gość
Może po prostu nie chce mieć z Tobą kontaktu skoro zachowuje sie w ten sposób. Daj jej spokój, po co sie narzucać?

Gość gość
Nie mogę tolerować czegos takiego przeciez...to by oznaczało ze nie mam do siebie szacunku...a tak nie jest.Z drugiej strony nie chce jej stracić a ona powoli traci mnie

Gość gość
nienormalne jest to, ze jej d**e trujesz i błagasz o kontakt nie chhce go to sobie odpusc. nie masz innych kolezanek?

Gość gość
Albo masz 15 lat albo jestes naprawde tepa. nie chce kontaktu to co zmusisz ja, traci Cie SUPER widać, ze ma Cię gdzieś/.\

Gość gość
To nie ma znaczniA o co poszło...ważne jest to ze ona ma nasza znajomość gdzies

twój błąd autorko polega na tym ,ze mylnie założyłaś ,zę twoje przeprosiny zamkną sprawę . A dużo zależy o co wam poszło i w jakich okolicznościach doszło do tego ,ze pokłóciłyście sie do tego stopnia ,ze uznałaś ,że trzeba ja przeprosić .

Gość gość
To dość skomplikowane...o faceta z ktorym ona sie spotyka choc wie ze on mi się podoba...to jest chore,a on mi się podobał pierwszy...ale to nie ma znaczenia bo nie mam zamiaru jej stracić przez jakiegoś frajera ale ona tego nie docenia...juz sie pogodziłam ze się z nim spotyka

Przeciwnie , bardzo ważny jest powód waszego sporu . bo jeśli to jakaś głupotka - to koleżanka przesadza . Ale jesli sprawa jest poważniejszą a ty zachowałaś si karygodnie - podejrzewam ,ze nie pierwszy raz , skoro ona musi przemyśleć sens wasze dalszej znajomości - to ty nie masz racji upierając sie jak dziecko .

Gość gość
Oraz od tego czy dodajecie cebuli do placków ziemniaczanych.

Gość gość
Allium wyżej napisałam o co poszło...

Gość gość
To nie ma znaczniA o co poszło...ważne jest to ze ona ma nasza znajomość gdzies XXXX hahaha no ponosi Cie dziewczynkoo! MA gdzieś to ma, nie rozumiesz tego, że ludzie sami sobie mają prawo wybierać znajomych? nikogo do niczego nie przymusisz. Myslisz,ze slowo przepraszam zalatwi sprawe? najwidoczniej nie załatwi,

Gość gość
może jej też się podoba ten facet? Najwidoczniej wybrała jego i dlatego zerwała kontakt z Toba.

Gość gość
Dobra ale nie dam sie traktować w taki sposób ze przemysli...jakby jej zależało to by nie pisala ze ,przemysli,

Gość gość
No nie zależy jej, tępa jesteś czy co?

ale może jej właśnie juz nie zależy na znajomości z tobą i tolerowaniu twojego zachowania . trudno .

Gość gość
Jak poszlo o faceta, to nie licz na to, ze przyjaciolka wybierze Ciebie. Juz nie masz przyjaciolki, lepiej znajdz sobie inna. Z facetem nigdy nie wygrasz. Przyjaciolka zostawi Cie dla pierwszego lepszego kolesia poznanego kilka dni wczesniej. Takie sa laski niestety. Bedzie Twoja przyjaciolka tylko wtedy, gdy bedzie sie zle dzialo w jej zwiazku.