Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego pedofilia jest zła?

Polecane posty

Gość gość

nie jestem pedofilem :) wręcz przeciwnie, potrzebuję argumentów przeciwko pedofilii

Gość gość
Pomysl logicznie. Faceci naprawde sa jebnieci, nie umieja myslec.

Gość gość
jestem kobietą, myślę całkiem logicznie, ktoś jednak może myśleć inaczej. co złego jest w szukaniu argumentów?

Gość gość
Argumenty kazdemu normalnemu czlowiekowi nasuwaja sie same. Zdrowemu.

Gość gość
bo krzywdzi się drugą osobę

Gość gość
dobrze, zdrowy człowieku, przedstaw swoje argumenty przeciw

Gość gość
Nie będę, bo po pierwsze trudno to nazwać nawet argumentami, a po drugie oczywistości nie będę pisać. A może ty przedstaw swoje?

Gość gość
proszę uprzejmie - dziecko nie jest jeszcze na tyle wykształcone psychicznie i fizycznie, by podjąć życie seksualne - nie rozumie czym właściwie jest seks, nie wie, że kończy się to ciążą albo chorobami płciowymi pytanie jednak, co jeśli dziecko odczuwa przyjemność w trakcie aktu? albo jeśli samo się "narzucało"?

jeśli samo się narzucało to oznacza, że było już wcześniej ofiarą pedofilii np. tylko psychicznej dzieci nie mają seksualności, potrzeb, popędu w takim samym sensie jak dorośli

Gość gość
idź się lecz pedofilu jak dziecko może się narzucać? powinni ci uciąć ten twój głupi łeb zboczeńcu

Gość gość
19:13 taa dopisz jeszcze, że dziecko prowokuje pedofila...

Gość gość
Właśnie nie wiem, tez jestem kobietą. Dziewczynki szybko dorastają i z rozmów z koleżankami w podstawówce wiem jak myślą ciągle o sexsie i o chłopskach, masturbuja się już w podstawówce, one tego chcą. A pozatym w poprzednich epokach, 8 latki zostawały żonami, a 12 latki rodziły dzieci, a dlaczego? Bo wtedy liczył się naturalizm, człowiek działał zgodnie z instynktem, a teraz? Teraz sobie wymyślają chore normy

Gość gość
mówię, że jestem kobietą i nie interesują mnie dzieci. interesuje mnie zaś ten problem. i tak, dzieciak może się niestety narzucać, naprawdę sądzicie, że dzieci to aniołki, niezapisane karty, które nie odczuwają popędu? z tą różnicą, że nie uświadamiają sobie czym ów popęd jest

Gość gość
"dzieci nie mają seksualności, potrzeb, popędu" mają, mają

Gość gość
19:18 to może zacznijmy gwałcić noworodki?

Gość gość
Taaak , dzieci się mogą narzucać, analogicznie do tego, że spódniczka zachęca gwałciciela. Mądrze, naprawdę mądrze...

Gość gość
nie, dla mnie wiek 15+ to nie jest chora norma. jak dla mnie to jak najbardziej dobry wiek, nawet 16 byłoby lepsze. naturalizm? faktycznie, bardzo małe dziewczynki były już zamężne, ale nie były "oddawane" samcom, póki nie miały 16 lat w dobrych rodzinach. wcześniej się to odbywało na wsi, niestety

Gość gość
19:18 poważnie uważasz, że to normalne, że dorosły facet czuje pociąg do dziecka? Normalnemu facetowi nie stanie przecież na widok dziecka!

Gość gość
ludzie, na miłość boską, zacznijcie myśleć. ja nie namawiam do seksu z dziećmi. wręcz przeciwnie, należy je chronić ze wszystkich sił. ale potrzebuję argumentów przeciwko. co do zaś spódniczki i dziecięcego natręctwa, to może zajść pewna różnica. kobieta może nadal powiedzieć NIE. jak to jednak traktować, jeśli dziecko tego nie powie?

Gość gość
nie jestem mężczyzną, więc nigdy nie zrozumiem w pełni mężczyzn, ale wiem, że większość z nich goni za młodością, pragnąc od młodych kobiet dużych oczu, wypukłych ust i dziecięcych buzi. wiele lubi dorosłe wampy, ale ogromna część traci rozum na widok dziewczynek w wieku 12-14, co nie jest "pedofilią", tylko hebefilią, ale też nie wydaje mi się to zdrowe. a jednak tak definitywne jest z większością...

Gość gość
"A pozatym w poprzednich epokach, 8 latki zostawały żonami, a 12 latki rodziły dzieci, a dlaczego? Bo wtedy liczył się naturalizm" x x drogi pedofilu jak nie znasz historii to się nie wypowiadaj w europie takie związki były przez politykę i nikt nie tykał dzieci

"dzieci nie mają seksualności, potrzeb, popędu" x a Ty k***a agencie pracujesz w tvn?:O wypiertalasz pół zdania i komentujesz :O:O:O

Gość gość
19:24 Co do tego, że dziecko nie powie "nie". Wiesz, dlaczego prawnie seks z osobą poniżej 15 roku życia jest karalny? Bo jest to traktowane jak gwałt, w tym sensie, że osoba poniżej 15 roku życia nie jest w stanie obiektywnie się zgodzić. Dalej chyba nie musze tłumaczyć?

? Bo jest to traktowane jak gwałt, w tym sensie, że osoba poniżej 15 roku życia nie jest w stanie obiektywnie się zgodzić. Dalej chyba nie musze tłumaczyć? x znam parę osób, które się seksiły w wieku 15 lat i żyją. tu w tym zakazie b. chodzi o to, żeby nie zwalać rodzicom ciąży ich dziecka na głowę

Gość gość
19:36 napisałam, że poniżej 15.

Gość gość
19:28 tak się składa że historie znam milion razy lepiej od Ciebie bo w tym siedzę i pedofilem nie jestem, dziwne by to było zresztą u kobiety i nie obrażaj kogoś tylko dlatego ze masz sumienie zbudowane na dzisiejszych realiach,a ktoś inny potrafi przetworzyć pewne fakty, jeśli Ty masz z tym problem to nie powód do obrażania innych

Gość gość
gość dziś x na prawdę jesteś takim ignorantem i nie znasz historii dziewczynki wychodziły za mąż ze względów politycznych wśród nich były też niemowlęta obejmowało to chłopców też ale nikt nie konsumował małżeństwa przed 16 rokiem życia bo kościół zabraniał

Gość gość
ta autor jest nie tylko kobietą a i historykiem :D

Pytanie brzmi: czemu ludzie nie lubią takich jak ja ? No czemu mnie nie lubicie co ?