Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet jak facet

Oceńcie czy wykorzystuję tędziewczynę, czy odwrotnie, wyświadczam jej przysługę?

Polecane posty

Gość krusowa
Gdzie są dawne opowiadania , pisane ze "smakiem''?!

Gość gość
Spadaj Krusowa do Krusu- nie smęć :O

Gość krusowa
Jeszcze troszkę posiedzę Gościu... ale nie będę długo,obiecuję :) Hej Gromi 🖐️

Gość facet jak facet
@ gość dziś Uważaj bo się zakochasz a wiesz teraz makijażem wiele można zmienić a nawet namalować nową twarz Zobaczysz że ona znajdzie swego amatora a ty będziesz zazdrosny x Zakochanie nie grozi. Makijażu ona sobie nie robi. Chyba wiem dlaczego. Po pierwsze, to by i tak nic nie pomogło, a po drugie, siedzenie ze szminką przed lustrem byłoby jednocześnie zmuszaniem się do patrzenia na własną brzydotę. Nawet ona woli oszczędzić sobie tej przykrości. Wiesz co mi się w niej podoba? Naprawdę podoba? Z wyglądu nic. Ale za to podoba mi się wszystko inne. Podoba mi się sam fakt, że była dziewicą, że jest bardzo młoda i totalnie niedoświadczona. Podoba mi się, że mogę ją powoli urabiać. Uwielbiam to zmieszanie jakie dostrzegam w jej w oczach, gdy np. klęczy przede mną i patrzy na mego wyprężonego członka i wie, że musi go objąć ustami, choć wcale nie ma na to ochoty. Lubię jej uległość. Podnieca mnie łamanie jej woli i wymuszanie spełniania moich zachcianek. Podoba mi się nawet jak z niemą odrazą wypluwa spermę natychmiast po wytrysku do buzi. W przyszłości będę dążył, by nauczyć ją łykania nasienia. Wiem, że się zgodzi. Może nie od razu ale zgodzi się. Pierwszej naszej nocy też nie chciała brać do ust, a teraz posłusznie bierze za każdym razem, gdy mam na to ochotę :)

Gość gość
Weź już skończ... :O

Gość facet jak facet
@ gość dziś Weź już skończ... x Pytacie, to szczerze odpowiadam. Przecież nie będę udawał, że jest aniołem piękności i że wzdycham do niej nocami jak DonKiszot do Dulcymei. Piszę jak jest, i ch*uj.

Gość gość
Chyba zmyślasz... jak c***j!

Gość gość
Dlaczego ma zmyślać tobie się wydaje że tylko piękne laski są puszczalskie? Zdziwiłbyś się ale największe cichodajki to właśnie te grzeczne dziewice. Na imprezy nie chodzą trzymają się na uboczu niby takie cacy i w ogóle ale gdy nikt nie widzi to chętniej nadstawiają doopy niż te laski.

Gość gość
Twoje postępowanie jest nieuczciwe i z pewnością ma elementy sadystyczne. Tyle w temacie. Ja chyba miałbym trochę wyrzutów sumienia w takiej sytuacji. No bo ile jeszcze chcesz to ciągnąć? Miesiąc? Rok? Ty masz otwór do r...nia, a ona co z tego ma (oprócz upokorzenia)?

Gość gość
To się staje żenujące :O

Gość gość
Koleś ma fantazję o dominacji nad dziewicą która go niby nie chce a rozkłada przed nim nogi. I tyle.

Gość gość
" a ona co z tego ma (oprócz upokorzenia)? " hahahahahahahaha, a co ona upośledzona? robi z przymusu z nożem na gardle? nie bądź smieszna !

Gość gość
gość dziś Dlaczego ma zmyślać tobie się wydaje że tylko piękne laski są puszczalskie? Zdziwiłbyś się ale największe cichodajki to właśnie te grzeczne dziewice. Na imprezy nie chodzą trzymają się na uboczu niby takie cacy i w ogóle ale gdy nikt nie widzi to chętniej nadstawiają doopy niż te laski. x Dokładnie! Jak chodziłem do 8 klasy podstawówki to u nas wpadła jedna dziewczyna. Ja pierdolę 8 klasa PODSTAWÓWKI!!!!!!!!!!!!! To była najbrzydsza dziewczyna z całej klasy i jako pierwsza ze wszystkich musiała wychodzić za mąż. One takie są ciche chiche a to w rzeczywistości niezłe roochawice cichodaje :D

Gość gość
Marne to ,

Gość gość
Historia jak najbardziej zmyslona , świadczy o tym styl wypowiedzi, nie dorosłego faceta po przejściach lecz jakiegoś nastolatka a może to być też kobieta, bo są niektóre słowa, które o tym świadczą. Ale biorąc pod uwagę, że to prawda to dziewczyna jest cwana, łapie go na d**e.

Gość muszka śmierdziuszka
No to ładnie, podniecasz się tym, że dziewczyna z desperacji robi to, czego by nie zrobiła normalnie . Jeśli dopiero niedawno straciła dziewictwo, to na pewno potrzebowałaby trochę czasu, żeby się oswoić z innymi formami, czy technikami seksualnymi, nie mówiąc już o tym, żeby poczuć na nie w ogóle ochotę. Nie dokonujesz kolego żadnego wyczynu, bo o ile męska dominacja jest podniecająca dla wielu kobiet, to weź zdominuj taką ładną, która jeszcze Ci stawiałaby opór i potem może Cię rozpierać duma, że Ci się kobieta nie może oprzeć. To co robisz, to jest wykorzystywanie sytuacji. Zapewne większej liczbie facetów stanąłby przy niej. Zostaw dziewczynę, bo może w końcu znajdzie jakiegoś niepięknego towarzysza, któremu spodobają się jakieś inne jej cechy niż tylko uległość. A tak dajesz jej tylko nadzieję, że jak Ci zrobi laskę, to nie zostanie do końca życia sama.

"A tak dajesz jej tylko nadzieję, że jak Ci zrobi laskę, to nie zostanie do końca życia sama. " GGG To ona mu robi laskę , on jej łaskę i muzyka gra:D Nawiasem mówiąc , śmieszne provo, szczególnie rozbudowany opis brzydoty Pani Rozdziewiczanej bawi:D

Tak, o tym pisałam, że ona mu laskę. Mam nadzieję, że to prowo. Choć znam osobiście najbrzydszą w klasie dziewczynę, która wyładniała z czasem. :) Ma męża i ciągle rodzi, więc nic nie jest przesądzone.

Gość gość
Robi mu lache bo jest taka sama cyniczna jak i on. Daje mu doopy bo liczy na dziecko wiec gotowa jest spelniac kazde jego zyczenie robic mu laski i co tylko chce byleby tylko ja zaplodnil. On ja wykorzystuje a ona cieszy sie bo mysli ze zajdzie w ciaze i wykorzysta jego bo bedzie sie musial z nia ozenic i utrzymywac :D :D Kobiety sa wcale nie lepsze od facetow

Gość gość
ty swinio!jak sie jej ojciec dowie to ma prawo cie zastrzelic.wykorzystujesz bezczelnie dziewczyne ktora moglaby byc twoja corka.Juz lepiej by bylo dla niej jakby do konca zycia zyla bez seksu niz byla traktowana jak szmata

no oczywiście, że ona nie jest fair, ale to nie znaczy, że on w wieku jej ojca, nie powinien być mądrzejszy. Jeśli ktoś jest autentycznie przerażony, to może zrobić głupstwo, zwłaszcza jak jest młody i niedojrzały. Także sorry, ale ona jednak w tej sytuacji jest bardziej pokrzywdzona moim zdaniem. To co on pisze, że ona brzydka i nikogo nie znajdzie, to jest zwykłe usprawiedliwianie swojego średnio uczciwego zachowania. Jesteś starszy, teoretycznie powinieneś być mądrzejszy. Skoro możesz sobie znaleźć inną kobietę, to sobie ją znajdź, a nie żerujesz po prostu na głupocie i desperacji brzydkiej nastki, czy dwudziestki.

Gość facet jak facet
Kuźwa, czemu każdy mnie krytykuje? A nie przyszło wam do głowy, że ona też chce seksu? Obydwoje mamy z tego seks. Ja myślę, że seks i uległość muszą jej się chociaż trochę podobać. Przecież nie zmuszam jej do niczego na siłę. Nie przystawiam pistoletu do głowy. Gdy dziś po południu znowu po nią zadzwonię, to też nie będę zmuszał jej do przyjścia. Sama zapuka do moich drzwi. Przyjdzie dobrowolnie. Przyjdzie na seks. Taka jest prawda. Na seks! Przyjdzie, rozbierze się do naga i pozwoli brać się w każdej dowolnej pozycji. Od przodu, od tyłu, na boku, na czworaka, a jeśli trzeba to uklęknie i zrobi mi to ustami, choć wiem, że woli do ci/py. Myślałem nawet nad jeszcze inną perwersją ale tamta chyba niestety nie uda się. Mam znajomą na drugim końcu Polski, która czasem przyjeżdża tu do swojego rodzinnego miasta i zdarzał nam się w przeszłości sporadyczny seks. Kiedyś mi wyznała, że marzy o trójkącie z jeszcze jedną dziewczyną. Ciekawe czy udałoby się skojarzyć je we dwie? Nie wiem jak moja małolata na to zareaguje. Myślę, że musiałbym trochę popersfadować, żeby się zgodziła. Gorzez z tą drugą znajomą. Czy zechce robić to z takim brzydactwem? I to jeszcze z brzydactwem, które nigdy nie goliło ci/py? Wątpię. Tamta znajowa uważa nie ogolenie ci/py za brak higieny. Nie, nie sądzę, żeby taki numer przeszedł ale spróbować zawsze warto. W końcu zapytanie nic nie kosztuje ;)

Gość gość
stary byk po dransku wykorzystuje prawie dziecko i do tego robi z siebie idiote!powinienes sie wstydzic, nie masz serca, mozgu ani honoru, jestes "facetem" z chu..m ale bez jaj.to chyba dlatego jestes bezplodny ale seksic sie mozesz

Gość gość
Autorze najpierw piszesz, ze ona cierpiała a Ty się tym podniecałeś, piszesz, że zmuszasz ją do orala, którego nie lubi, zmuszasz do spuszczania sie w usta mimo, ze ją to brzydzi a teraz próbujesz sie usprawiedliwiać, ze przeciez "ona tez z tego ma seks". Ja uważam, ze ja wykorzystujesz, a ona jest zwyczajnie naiwna i zdesperowana

Gość gość
Dajcie spokój, on się rajcuje tym co pisze, to napewno jeszcze młodociany walikonik, nie warto na jego prowokację odpowiadać.

Gość gość
Chyba nie mlodociany walikonik jednak. Zobacz ze on nie robi bledow pisze wlasnie jak dorosly nawet przecinki stawia. To nie poziom gimbazy.

Gość świstak trojański
Ja też uważam, że jesteś wstrętnym, wyrachowanym, cynicznym draniem i w pełni zasługujesz na to, aby pójść do piekła. Ale najbardziej wkurzające w tej historii jest to, że przytrafiła się tobie a nie mnie :classic_cool:

Gość facet jak facet
@ gość dziś Autorze najpierw piszesz, ze ona cierpiała a Ty się tym podniecałeś, piszesz, że zmuszasz ją do orala, którego nie lubi, zmuszasz do spuszczania sie w usta mimo, ze ją to brzydzi a teraz próbujesz sie usprawiedliwiać, ze przeciez "ona tez z tego ma seks". Ja uważam, ze ja wykorzystujesz, a ona jest zwyczajnie naiwna i zdesperowana x Nic nie usprawiedliwiam. Owszem cierpiała podczas przerywania błony dziewiczej i rzeczywiście byłem tym podniecony ale znajdź mi dziewczynę, która by nie cierpiała podczas swojego pierwszego stosunku i znajdź mi chłopaka, który by nie był podniecony jej rozdziewiczaniem. Stawiasz mi absurdalne zarzuty. W takim razie te zarzuty możesz postawić każdemu facetowi, który kiedykolwiek rozdziewiczał. Druga sprawa, to tzw. brzydzenie się. Seks oralny jest normalnym rodzajem seksu. Jeśli ona ma pewne opory przed normalnymi rodzajami seksu, to trzeba wyperswadować jej te opory, bo one są nienormalne. Dlatego ja powoli jej to perswaduję i cieszę się, że ona w końcu mi ustępuje. Są kobiety, które łykają nasienie i uważają, to za podniecające doznanie dlatego nie rozumiem czemu moja małolata miałaby być inna pod tym względem. Jestem przekonany, że wkrótce też połknie i nie będzie marudzić. Cieszę się, że mogę wprowadzać ją w coraz bardziej wyrafinowane formy seksu. Moim marzeniem jest skłonienie jej do trójkąta z druga kobietą ale to będzie bardziej od tamtej kobiety zależało. Małolata zrobi co każę.