Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuję ze zerwalam z ex facetem ; ( teraz mi tak źle ; (

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy razem 6 lat. Był dla mnie dobry ale poroznila nas jedna ważna kwestia ii wtedy ja zerwalam bo upieralam się przy swoim. Teraz minęło 1,5 roku od naszego rozstania A ja strasznie tego żałuję. Oboje mamy już kogoś innego, on nawet ma dziecko w drodze ; ( jeszcze kilka miesięcy temu spotkaliśmy się na kawę i wtedy powiedział mi,ze tylko raz potrafił prawdziwie kochać i kochał tak mnie, potem długo rozmawialiśmy i mówił,ze chciałby żebyśmy byli razem .... wtedy ja byłam bardzo zmieszana i mimo,ze go kochałam (wciąż kocham) to powiedziałam ze skoro już mamy kogoś innego to nie ma sensu tego rozwalac skoro nam nie wyszło... Teraz bardzo tego żałuję ; ( ciągle porównuje obecnego chłopaka do ex i mimo,ze obecnego też na jakiś sposób kocham to gdy myślę o ex mam znów motyle w brzuchu... tak za nim tęsknię ; ( Czy tylko ja tak mam ; (?

Gość gość
Masz za swoje.

Gość gość
z jakiegoś powodu z nim zerwałaś, trzymaj się tego jesli widzisz go szcześliwym spróbuj cieszyć się jego szczesciem, to najwyzszy stopien miłości

Gość gość
Najgorsze jest to,ze wtedy ten powód wydawał mi się bardzo ważny, najważniejszy! Teraz myślę,że nawet mogłabym pójść na kompromis ; (

Gość gość
Dziś tak naprawdę pierwszy raz spotkałam jego nowa dziewczynę w sklepie... zmierzyła mnie od stóp do głów A ja zrobiłam to samo i usmiechnelam się pod nosem. Wiem,ze ona jest o mnie bardzo zazdrosna bo ex często o T wspominał.. Ale teraz tak naprawdę to ja jestem chyba jeszcze bardziej zazdrosna....