Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanetka1

pomóżcie

Polecane posty

Gość zanetka1

Prosze pomozcie mi nie wiem co sie dzieje ze mna man lekkie zawroty glowy nudnosci mometalnie robi mi sie slabo goraco twarz robi sie czerwona jak pusza mnoe to potem zimno nos i rece zimne trzese sie z zimna jak bym grype miala ale nie jestem chora...... serce szybciej bije biegunke mam rece sie poca prosze pomozcie

Gość gość
No to idz do lekarza, na co czekasz??? Internet cie nie wyleczy, to chyba oczywiste.

Gość zanetka1
Mieszkam w uk tu lekarze sa do d**y pow ze to moze byc migrena dali paracetamol oczywiscie

Gość gość
... i piszesz na kafe o tym? hehehe a tak poza tym, mi raz spuchla cala czas, od tak, nagle, ze nie moglem oddychac jak bylem 17-to latkiem, na ciele obrzek, czerwona skora i pieczenie... nic nie zrobilem, po kilku godzinach przeszlo. Potem matka zapytala u lekarza co moglo mi byc, to lekarz powiedzial ze powinienem byl wtedy zadzwonic po pogotowie, bo moglem sie udusic... ale ja nie jestem c**a i przetrwalem! kiedys w podstawowce tez zwichnalem kostke jak skoczylem ze schodow... lekarz mowi gips, a ja to p*****le, nie nalozylem... noga sama sie zrosla. widzicie dziewczyny jaki jestem odwazny!? mam silne geny, zdrowy, nie do ubicie! ktora chce sie ze mna przespac, pls?

Gość gość
Nonsens kochana, nie mozna uogolniac. Ja tez mieszkam w UK i owszem jest duzo glupkow jak wszedzie ale sa i swietni lekarze. Masz prawo zmienic GP. I uprzyj sie na badania nie daj sie splawic.

Gość gość
A jesli to migrena to niech tez postawia diagnoze.

Gość gość
w ju kej to multi kulti na calego. tam uchodzcow i rurkarzy na lekarzy biora, a polakow do zmywakow

Gość gość
Jeśli masz zawroty głowy od dłuższego czasu, to może powinnaś udać się do specjalisty? Ja miałam migreny i nudności, nic mi nie pomagało, aż poszłam do http://www.wyleczbol.pl/ i na szczęście już wszystko jest ok.

Objawy, które opisałaś, są bardzo nieswoiste (zawroty głowy, nudności, drgawki, zimne poty, przyspieszone bicie serca, biegunka, potliwość dłoni etc.). Drogą wirtualną nie da się postawić diagnozy. Konieczna jest wizyta u lekarza, do której zachęcam. Pozdrawiam i życzę powodzenia!