Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu ktoś, kto czyta cokolwiek poza internetem?

Polecane posty

Gość gość

Bo bym chciała, żeby mi ktoś polecił coś naprawdę ciekawego i mądrego do czytania. Tylko błagam, żadne książki telefoniczne, broszury jehowych, etc. :o

Gość gość
takie pytanie to raczej nie na ogólnym, idź do działu: KULTURA, tam Ci coś polecą może

Gość gość
buszujacy w zbozu.

Gość gość
Polecam książkę "Milion małych kawałków".

Gość gość
22:27 to na tym dziale siedzą też normalni ludzie? myślałam, że same boty i spamerzy

Gość gość
monika szwaja,wspolczesna pisarka-ciekawe ksiazki ma.takie babskie czytadla.zaznaczam,ze nie romanse.

Gość gość
jest trochę normalnych ludzi ale są też spamerzy, hejterzy i trolle, zależy kto Ci pierwszy odpisze :D

Gość gość
W tej chwili nie bo już chyba z piętnaście lat nie przeczytałem żadnej książki ale wcześniej dosłownie setki książek rocznie. Nie wiem ile bo oczywiście nie liczyłem. Nie chodziło przecież o bicie rekordów tylko o ciekawość przyjemność i wieczny głód. Dalsze czytanie zaplanowałem na emeryturę ;) a do tego czasu nie chcę sobie książkami nawet głowy zawracać.

Gość gość
"W poszukiwaniu straconego czasu" Proust "Bracia Karamazow" Dostojewski

Gość gość
gość dziś nie czytałam. a czy to są MĄDRE książki czy tylko ciekawe? bo jak tylko, to ja mogę równie dobrze posłuchać muzyki zamiast czytania..

Gość gość
czy mądre ? przecież to klasyka literatury światowej, no chyba kpisz sobie, posłuchaj faktycznie lepiej muzyki

Gość gość
Wez np te z nominacji do NIKE. Nie mowiąc o noblistach.

Gość gość
Ja bym ci polecal bardzo goraco przeczytać wszystkie książki Stevena White'a. Sa to swietnie napisane trillery psychologiczne,po prostu rewelacyjne i jest ich chyba z 7 czy 8 .

Gość gość
że niby wszystko co należy do klasyki jest mądre? nie pisz mi, że Pan Tadeusz to też mądra książka, bo oszaleję 😭

Zależy co cie interesuje. A kto powiedział że klasyka literatury jest mądra ? Jest tylko klasyką literatury, może być wybitna ale czy mądra ? Czym jest mądrosc w takim razie bo dla mnie wiedza inteligencja i mądrosc to 3 rozne aspekty

Gość gość
To mądre książki, ale wymagają nieco wysiłku ze strony czytelnika. I przygotowania. Zresztą jak wszystkie mądre książki.

Gość gość
brunetos mądra książka to taka, która nie kłamie i nie zwodzi czytelnika, dzięki niej można poznać świat i nauczyć się jak w nim żyć i sprawiać by był lepszy, nie trzeba uczyć się na własnych błędach 😭

23.07 fajnie wyjaśnione :) Co do literatury czy poezji jest dla mnie niestrawna, wole coś prostszym zrozumiałym językiem

Gość gość
Ja akurat lubię się przy książkach relaksowac. Namiętnie czytam Kinga. Ostatnio pochłonęłam Włada Palownika C.C Humphreys'a. Ciekawe. Teraz "męczę" Żonę sułtana.Nie jest to nic ambitnego ale przyjemnie się czyta

Gość gość
King napisał tylko jedną wartą przeczytania książkę. Reszta nadaje się co najwyżej do pieca. Poza tym jego styl pisarski jest tak naprawdę dnem.

Gość gość
Ona tu nie przyszła po to zeby dowiedzieć się co warto przeczytać, tylko kontestować wszystko co napiszecie ;) ze swojego niskiego poziomu tak tylko pisze w razie gdybyście dalej chcieli dogodzić tej miernej intelektualnie pani ;)

Gość gość
za to doskonała intelektualnie pani powyżej potrafi rozpoznać kiedy pisze do niej autorka, a kiedy kto inny. dobranoc i nie pytać, dlaczego nie odpowiadam na zaczepki🖐️ ps.bo śpię

Gość gość
Zapytajcie w antykwariacie http://kupksiazke24h.pl , tam Wam doradzą i zaproponują książki na które warto zwrócić uwagę. Osobiście jestem zadowolona z wykazanego zaangażowania i z otrzymanych książek.

Gość gość
Osobiście nie czytam, ale krąży opinia że tylko poezja jest prawdziwa i nie zwodzi:-) można ją poczytac w internecie...

Gość gość
Tak.

Gość pierwszy zakup
Witam wszystkich, Rok temu kupilam kilkanascie ksiazek z Antykwariat dla mojej mamy ktora przebywa we Wloszech. Szczegolnie pomocna byla Pani Marzena, zoorganizowali wysylke za granice bez problemu, rowniez wszytko bylo dostarczone szybciutko i bez szwanku, bardzo profesjonalnie. Maja tez ogromy wybor wszelakich ksiazek! Szczerze polecam. Link jest tutaj: http://kupksiazke24h.pl/ dziekuje serdecznie Justyna