Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie mi smutno

Polecane posty

Gość gość

Eh moi drodzy 2 lata temu poznałam mężczyznę mojego życia, wszystko byłoby OK gdyby nie pewien mały szczegół, potem okazało się ze ten mały szczegół, to wierzchołek góry lodowej Tym szczegółem jest różnica wieku, co za tym idzie statusu, niekoniecznie różnica doświadczenia, bo mimo że mam 23 lata doswiadcEnie zawodowe mam spore, bagaż życiowych doświadczeń tez nie lekki. Ale ja traktowałam to jako zabawę, frajdę. ..

Gość gość
chcesz sie p******c?

Gość gość
Do rzeczy On obecnie ma 34 lata, prawnik, ja 23 z wykształcenia fizjoterapieuta, ale pracowałam w liniach lotniczych, występowałam w filharmonii, i wyspę pu je, grałam min dla TVP, mam kurs ibstruktora fitness etc, Jego Mama i siostra mnie nienawidzą, mało powiedziane Sądzą ze w oczach mam jego kase

Gość gość
Przysięgam na wszystko ze nie biorę od niego kasy i nie brałam Mieszkamy ze sobą rok Jego mama i siostra ze jego mieszkanie tez m n ie kre ci Nie kre ci nie nie znoszę Warszawy i w życiu nie chciałabym mieszkać tu na stałe. Mam działkę 36 arów w Szczawnicy, bo z tamtą povhdz e

Gość gość
bierz od niego hajs, jak nie ty to ktos inny go zabierze nic w przyrodzie nie ginie

Gość gość
Do rzeczy Jestem w 4 miesiącu ciąży. ... w sobotę lekko starano wal mnie samochód .... wychodziłam z warzywna ka, a chłopak chyba wpadł w poślizg, od soboty jestem w szpitalu, nie chcą mnie wypisac a ja chcę do do m u A owy mężczyzna odwiedził mnie tylko 2 razy wykręcajac się stresująca praca A jego siostra pisze mi życzenia "szybkiego poronienia"

Gość gość
23 letnia siksa z 34 latkiem? lysiejacy dziad dobrze sobie wyrwal, nie ma co.

Gość gość
Jakbyś była fizjoterapeutką, to siedziałabyś teraz na studiach, szlamo. I w tym wieku masz spore doświadczenie zawodowe? Widać, że podstawówke tylko skończyłaś. Ale nie bój się, bo każdy pozna się, że jesteś KUURRWĄ

Gość gość
Jakbyś była fizjoterapeutką, to siedziałabyś teraz na studiach, szlamo. I w tym wieku masz spore doświadczenie zawodowe? Widać, że podstawówke tylko skończyłaś. Ale nie bój się, bo każdy pozna się, że jesteś KUURRWĄ

Gość gość
Zarabiam nie wiele mniej niż on a oszczędności mam 49 tys więcej niż On Sama sobie odłożył am, i mi rodzice nie d a ja kasy od 2 lat, a jemy ciagle

Gość gość
Bol d**y się odzywa Ja tezpi in fizjoterapii, mam 24 lata ale po technikum. Autorko niewątpliwie masz problem