Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Cały swój czas spędzam w domu i żyje z dnia na dzień

Polecane posty

Gość gość
Następna jakaś anty społeczna niedojda. Pewnie cierpisz na depresję albo jesienne farmozy. Skąd się tacy biorą to nigdy nie zrozumiem. Ludzie przyżyli tragedie, obozy koncentracyjne, śmierć bliskich a ty ku/r/w/a pie/rdo/lis/z o niczym!!!!!!!!!!!

nie następna bo ja jestem tu już z 10 lat jak nie więcej a tak w ogóle to każdy ma prawo mieć swoje problemy

Gość gość
ja też ale niespecjalnie i to przeszkadza:) mam czas na języki,filmy, gotowanie , spotkania ze znajomymi, odpoczynek itd xD :-) przynajmniej nie zapieprzam 7 dni w tyg po 16 h i mam z tego nic

Gość gość
To wyjdź i poznaj kogoś :-) Wiesz ja też myślałam, że mam więcej znajomych ,ale ostatnio okazało się że jednak nie.. Sami krętacze, którzy mnie oszukiwali aż do końca. Ale jest wielu fajnych ludzi a czasem prawdziwym Twoim przyjacielem może być ktoś, po kim zupełnie byś się tego nie spodziewał:-)

Gość gość
Ja mam mało czasu dla siebie, a w domu odpoczywam. I cieszą mnie powroty.

Gość gość
Ehh, gdyby nie to że studiuje to mógłbym całe życie spokojnie przegrywać siedząc sobie w domu 😭 🖐️

Gość gość
nie przesadzaj ;-) Skończysz studia, to pójdziesz pracy. Jeszcze się napracujesz ;-) Chyba że chcesz zostać robokopem bez snu, i nie przyłożysz się ani do nauki ani do pracy bo nie ma takiej opcji. Coś za coś. Studiujesz to masz co robić, a w międzyczasie możesz poznać nowe osoby, wyjść gdzieś, podjąć nowe hobby itp :-). Będziesz miał sporą wiedzę i to Ci zaprocentuje a w robocie szybko załapiesz w rok będziesz mistrzem swego fachu a profesjonalna wiedza, języki itd Ci zostaną :-)