Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

hej mam problem otoz , ostatni okres mialam na poczatku miesiaca , i zazwyczaj mam go regularnie.Dzis podczas stresowej sytuacji nagle zaczelam krwawic (takjakby dostalam okres) no i tak od rana sie mecze w sumie. Jakos dziwnie sie czuje , ale nic mnie nie boli. Ostatni stosunek mialam w poniedzialek i boje sie ze to moze miec z tym jakis zwiazek. Czy ktos wie co to moze byc?

Gość gość
To może po prostu masz okres wcześniej. A skąd przypuszczenie ciąży? Jakiś niezabezpieczony stosunek miałaś? No tylko siedzieć i płakać. Aż tak swojego organizmu nie znasz?

Gość gość
tak ,mialam niestety niezabezpieczony (glupia ja) ale chyba gdyby to byla ciaza to chyba bym nie krwawila? moze to tylko stres..?

Gość gość
podbijam :(

Gość gość
Ostatni okres na początku miesiąca to kiedy? Który to dzień cyklu teraz? A stosunek do końca? Czy przerywany? Jeśli miałaś stres to spokojnie może się cykl skrócić/wydłużyć. Pytanie jeszcze ile masz lat. Bo okres dopiero po jakimś czasie staję się powiedzmy w miarę regularny. W każdym bądź razie 28 dni to mit jest :) Także myślę, że Ci się przyspieszył i tyle. W ciąży krwawienia byś nie miała, a tu masz 5 dni od stosunku dopiero. Więc bez paniki :)

Gość gość
jakos pomiedzy 1 a 10 wrzesnia. Nie znam sie na tych calych cyklach, serio. stosunek do konca, mam 20 lat . Ale po prostu od roku czasu mialam w miare regularne miesiaczki, a tu nagle bum. Stad taka panika.A slyszalam ze kilka dni od zaplodnienia moze dojsc do krwawienia, tymbardziej sie nakrecilam .

Gość gość
Po paru dniach od zapłodnienia może dojść nie do krwawienia, tylko do powiedzmy niewielkiej plamy krwi ;) A i tak u Ciebie by było za wcześnie, bo to 5 dni by było dopiero. Ale jak się nie znasz na cyklach? Nie wiesz ile mniej więcej cykl trwa? Czy czego nie wiesz? A swoje miesiączki zapisujesz? Kiedy masz w ogóle?

Gość gość
Ja prdl , no to jakos tak jak się nie znasz, to jakoś tak jesteś wciazy, mowie ci to jako kafeteryjna wrózka.

Gość gość
A w miarę regularne to co ile dni? I okres od kiedy masz? Chociaż, 20 lat to jeszcze mogą się zdarzać nieregularne. Także wygląda na wcześniejszy okres. A na przyszłość uważaj :)

Gość gość
gość 1:25 takie komentarze jej niepotrzebne, więc po co się odzywasz? Może facet jakiś albo co. Jak się nie zna, to chyba lepiej jej powiedzieć co i jak, a nie od razu prdlić jak to piszesz.

Gość gość
Witam Mam pytanie odnośnie odby-tego stosunku przerywanego w zasadzie to była chwila na bardzo długo przed wytryskiem do którego nawet nie doszło z przed miesiąca w 6 dniu cyklu. Czy jeśli w tym czasie kobieta miała okres w przewidzianym terminie cykl 24 dniowy dodam że objawy podczas miesiączki były jak zawsze czyli bóle w podbrzuszu krzyżu i tak dalej po okresie objawy te ustapiły. Czy jest jeszcze jakieś ryzyko ciąży w tym przypadku