Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla niego zrobię wszystko

Proszę, pomóżcie

Polecane posty

Gość Dla niego zrobię wszystko

Ostatnio zerwał ze mną facet. Powiedzial, że ma już dość bo ciągle odstawiam jakieś cyrki i się nad sobą uzalam. Prosilam, żeby dał nam szansę, ale on nie chce. Gdybyśmy sprobowali byłoby inaczej. Zaczelabym leczyć depresję, skończylabym robic sceny, skonczylabym sie ciąć. Juz się ogarnelam, bo zobaczyłam co mogę stracić... Ostatni raz gdy miałam z nim kontakt chciałam się zabić. Nalykalam sie tabletek, powiedziałam mu o tym. Wtedy powiedzial ze mnie kocha i mu na mnie zależy, ale nie mozemy byc razem. Ostatecznie napisalam do przyjaciela, aby się pożegnać, a on zadzwonil do szpitala, dzięki temu żyje. Jednak moj byly tego nie wie. Wczoraj wróciłam ze szpitala. Teraz zastanawiam się co powiedzieć, żeby to wszystko naprawić. Wiem, że powinnam sama rozwiązywać swoje problemy sercowe, ale juz naprawdę nie wiem co robić. Chciałam się zabić z miłości, a on nadal jest nie ulegly. Pomóżcie, proszę.

Gość gość
radzę skupić się na leczeniu jak już będziesz stabilna emocjonalnie, porozmawiaj na poważnie na razie odstawiasz szopki

Gość gość
szmata j****a

Gość gość
To właśnie postanowiłam zrobic, dac czas jemu i sobie. Tylko nie wiem jak przeprowadzić ta rozmowę