Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy co chcą muzułmanów w PL nigdy nie mieli z nimi do czynienia

Polecane posty

Gość gość

Jako mieszkający na Wyspach jestem przerażony ignorancją rządzących i chętnych do ich przygarnięcia. Najpierw oglądałem to z zaciekawieniem a teraz przechodzi to w przerażenie. Ta liczba nie jest problemem, ale za jakiś czas będzie łączenie rodzin. Za 20 lat się pomnożą jak króliki i to będzie problem. Obserwuje co się tu dzieje i zawsze miałem w głowie, że jak nie da się tu żyć przez to ciapate towarzystwo to się wróci. A teraz Polska zaczyna iść w tę stronę. Mieszkam w miejscu gdzie ich nie ma, ale ta zaraza postępuje i jest jeżeli niektóre miasta czy dzielnice jeszcze 10 lat temu były białe to powoli się to zmienia. Jeden muslim się wprowadzi to jeden biały się wyprowadzi, kolejne muslim i kolejny biały się wynosi z okolicy i tak to działa. To niesamowite jak rząd i media rżną głupa i próbują urabiać wszystkich dookoła. Niby mieszka się na Wyspach. Ciapaci to tutaj przekleństwo (oczywiście dowiesz się o tym od tubylców "po cichu"), a w Polsce chcą tę dzicz witać. Ps. Biorąc na logikę z drugiej strony większość z nich i tak nawieje do Niemiec i innych krajów zachodnich.

Gość gość
po co znow prowokujesz? ile jeszcze zalozysz tych samych tematów na kafe ? 100 ? 1000 ?