Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćula

czy ktos moglby przetlumaczyc to na niemiecki??

Polecane posty

Gość gośćula

i wkleic to tlumaczenie tutaj albo na przeslac subsole@wp.pl z gory dziekuje Szanowni Państwo, Pisze w związku z ogłoszeniem o prace na stanowisko x w firmie y. Mam ponad 10-letnie, poparte sukceami doświadczenie w branży, którą się państwo zajmujecie. W załaczeniu przesyłam CV i list motywacyjny. Dziękuje za poświęcony czas i liczę na mozliwośc rozmowy kwalifikacyjnej. Pozdrawiam

Gość gość
Rozmowa kwalifikacyjna też będzie po niemiecku? :D Jeśli szukasz pracy za granicą, a nie masz tego konkretnego języka, to proponuję użyć tego, który znasz np. angielski. A jeśli jest z nim problem, to chyba najbezpieczniej iść do tłumacza, albo poszukać profesjonalnego forum do takich rzeczy. Na Ero nikt raczej nie pomoże :O

Gość gość
akurat potrzebuje to do szkoly. ale jak widze tutaj same inteligentne rady, wszyscy tacy swiatowi. lol po ch.. komentujecie, nie umiecie przetlumaczyc/nie macie ochoty to po co sie wypowiadacie? nie macie nic lepszego do zrobienia w zyciu, siedzicie tutaj i piszecie jakies komentarze, ktore ani nie pasuja do sytuacji, ani nic nie wnosza. ja pier...

Gość gość
Nie dość, że nie umie niemieckiego to jeszcze pyskata

Gość studentkagerman
Tłumacze różne teksty z i na j.niemiecki. Zainteresowane proszę pisać na pomoc.niemiecki@o2.pl tam podaje więcej informacji :) Warto! zapraszam :)