Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexsandra Kujawsko Pomorska

44dc zarodka brak

Polecane posty

Gość Alexsandra Kujawsko Pomorska

dziewczynki - martwie sie 11.08 ost @ do zaplodnienia moglo dojsc jedynie 27 lub 28 sierpnia - czyli 17 i 18 dc wtedy tez musiałabyc owulacja bylam 23.09 - 44dc na usg i maluszka jeszcze nie ma martwie sie czy sie pokaze a jak to bylo u was ? w ktorym dniu cyklu ujrzałyście maluszków?

Gość gość
u mnie wg usg oba razy był zarodek z akcją serca w 6t4d. Z tym że w pierwszej ciąży wg okresu był to 8t4d -cykl miałam bardzo nieregularne cykle więc owulacja się przesunęła. W drugiej ciązy terminy się pokrywały./

Gość gość
no, a ile ma pęcherzyk, wielkość? i co mówił gin?

Gość gość
no coz pecherzyk jes spory bo ma 1,95cm w ciaze zaszlam na 100% w 17lub 18 dc innej opcji nie ma . moze to dlatego . pecherzyk zoltkowy był .

Gość gość
eee- jak zoltkowy byl to lada dzien sie dzidzius pokaze idz po weekendzie na usg to powinnas juz go zobaczyc

Gość Aleksandra Kujawsko Pomorska
ide w poniedzialek ... oszaleje chyba do tego czasu :(

Gość kuleczka32
Witam, a w którym dc robiłaś test? ja mam dziś 39 dc @ brak i testy negatywne - sama nie wiem :( pierwszy raz tak sytuacja. Pierwszą ciąże test mi pokazał w jakimś 30-31 dc. co prawda teraz mam dłuższe cykle od 30 do 33 dni.

Gość Aleksandra Kujawsko Pomorska
test robiłąm w 30dc -wyszła bardzo blada kreska - tydzien pozniej beta pokazała 740 a dwa dni pozniej od poprzedniej bylojuz 1600 potem juz nie robilam ale wiem ze owulke mialam pozną z synkiem test mi wyszedł juz 25dc - a tu 30dc i slabiutka kreseczka .

Gość kuleczka32
Ją test robiłam 35 dc i wyszedł negatywny, więc teraz czekam do poniedziałku i chyba do lekarza się wybiore.