Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szminkaroz

Mam 32 lata i zrobiłam pierwszy botoks

Polecane posty

Gość szminkaroz

i wypełniacze na zmarszczki nosowo-wargowe i wyglądam super:)

Gość gość
Gdzie i za ile? Zrobilabym sobie wokol oczu.

Gość gość
Będzie następna "Ewa Minge" ...Bogumiła Wander ...Donatella V....gratuluję !

Gość gość
jakikolwiek zabieg chcecie robic kiedykolwiek to zaklinam was upewnijcie się ze zrobi je lekarz a nie jakas kosmetyczka. Był przypadek ze jakas debilka zatkała dziewczynie żyłe preparatem w ustach i trzeba było amputować dolną wargę bo wdała się martwica. nigdy nie kierujcie się samą ceną albo jakims śmiesznym dyplomikiem na scianie. t y l k o lekarz!!!!

Gość gość
Dlatego pytam gdzie i ile,bo mozna wtedy sprawdzic opinie.

Gość gość
Ile trwa zabieg? Jaka cena? powiadaj! Ja mam 30 lat i niedawno robiłam mezoterapię igłową. Powinnam zrobić serię bo po jednym zabiegu nie widać efektu. Jedynie skora jest bardziej nawilżona.

W Krakowie z Consensusmed , wzięłam sobie najmniejszą dawkę tak na próbę to są chyba 4 jednostki i mają utrzymać się do ok. 4 mies., koszt botoksu to 140 zł. :)ale wiem że na pewno to ponowię z większą dawką bo efekt wtedy będzie dłużej widoczny:)

Gość gość
Kurcze jak mialam 32 lata w ogole przez mysl mi nie przeszlo aby cos poprawiac..Jak juz sie zacznie to juz tylko rownia pochyla, uzaleznienie. dziewczyny ktore biora sie za to tak wczesnie za dwadziescia lat w ogole nie beda przypominac siebie, nie mowiac juz o stanie w jakim bedzie ich watroba. Pozdrawiam

Gościu, dlaczego sądzisz , że botoks ma coś wspólnego ze stanem wątroby? Poza tym u mnie już zmarszczki mimiczne pojawiły się w wieku 25 lat, może od nadmiernego opalania albo niewłaściwej pielęgnacji. Myślę, że dużo tez zależy od dawki jaką się zastosuje, moja mimika jest zachowana a kurzych łapek nie ma , cud :)

Gość gość
gość 13,26 Co się o nie martwisz ...za to my będziemy na ich tle wyglądać pięknie -nawet ze zmarszczkami .

Gość gość
ja mam 25 i już od 3 lat się nie opalam tylko tyle ile złapie słońca pracując u siebie w ogrodzie albo na spacerze - a mieszkam nad morzem, blade lico mam 3/4 roku ale wolę to niż szybkie zmarszczki - też myślę że na pierwszy botoks koło 35 roku życia się wybiorę i właśnie też na nosowo-wargowe - bo mam bardzo ostrą mimikę twarzy w tym miejscu. Nie chce się starzeć ;/ a już widzę że naczynka zaczynają mi wychodzić na powiekach a nigdy wcześniej ich nie miałam - pojawiają się przebarwienia na skórze - których też nigdy nie miałam .... eh

Gość gość
Wiele się mówi właśnie o botoksie, jedni negują, drudzy zbierają środki żeby zrobić sobie ten zabieg. Osobiście uważam, jak ktoś wcześniej wspomniał, że jeśli robiony jest przez lekarza, a nie kosmetyczkę - to nie mam nic przeciwko. Grono moich koleżanek chodzi do tej pani doktor http://www.karolinakopec.com/medycyna_estetyczna_wroclaw i jak już będę gotowa na taki zabieg i oczywiście pewna, że go chce to też pewnie poprawie sobie choć trochę zmarszczki mimiczne. Nie bez powodu powstały takie miejsca, więc trzeba korzystać jeśli oczywiście jest potrzeba ;)Nie można popadać w skrajność :D

Gość gość
Jestem trochę starsza od Ciebie i regularnie chodzę na zabieg wygładzania zmarszczek do gabinetu www.piotrromanczuk.pl w Stargardzie i jestem bardzo zadowolona z efektów wypełniania zmarszczek botoksem, wyglądam znacznie młodziej i nie mam efektu sztucznej maski

Gość gość
Ja na ten zabieg zdecydowałam się w klinice http://www.keramed.com.pl/ i również jestem bardzo zadowolona. Wyglądam młodziej o kilka lat.

Ja też miałam robiony botox na okolicę czoła. Dzięki zabiegowi zmarszczka zniknęła a co najważniejsze w czasie działania toksyny zmarszczka się nie pogłębia. Polecam wszystkim, wystarczy delikatny zabieg i człowiek czuje się lepiej :)

Gość gość
Ale paszteciary skoro w tym wieku już muszą się napinać i wypełniać. Musiałyście tony szpachli na ryje od dwusnastego roku życia kłaść, skoro teraz jak sparciałe kondomy jesteście. Głupie c**y

Gość gość
Ja dopiero wybieram się do gabinetu medycyny estetycznej www.drpernak.pl w Gdańsku na zabieg wypełniania zmarszczek, już nie mogę się doczekać

Gość gość
Wiek moim zdaniem tu nie ma nic do rzeczy. Ja też kiedy pierwszy raz robiłam botoks miałam około 30 lat. Teraz chodzę na niego regularnie do mojego sprawdzonego gabinetu - Arte Clinic do Małgorzaty Warchoł. Dzięki tym wizytom cera jest zachowana w dobrym stanie i nie widać oznak starzenia.

Gość anika37

Powiem szczerze, że sama też chętnie zrobiłam botox w wieku 33 lat, bo niestety moje zmarszczki mimiczne były dość głębokie jak na ten wiek... A efekty bardzo mile mnie zaskoczyły 🙂 Od razu lepiej się poczułam! I młodziej, rzecz jasna 🙂 Zabieg botoxu zrobiłam w Klinice Sfera, u pana dra Migały, którego poleciła mi koleżanka. Świetny specjalista! 🙂