Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć faceta

Polecane posty

Gość gość

który pełniłby w domu role dotychczas przypisane kobiecie. Mam przeszło ćwierć wieku za sobą, obowiązków domowych powyżej uszu. Już całkiem dobrze zarabiam jako weterynarz, utrzymałabym rodzinę ale nie wyobrażam sobie mieć jeszcze pracę w domu. Pranie, sprzątanie, gotowanie, dzieci przerasta mnie to. Swoją pracę uwielbiam ale nie w domu, tutaj muszę mieć luz. Też tak macie?

Gość gość
Ja mam tyle lat co ty i z tych samych powodów szukam takiej kobiety :D

Gość gość
Ale Ci się marzy ;) Takich "egzemplarzy " jest naprawdę mało ...ale jest na to sposób : poszukać sobie pedanta albo zatrudnić pomoc domową .

Gość gość
Facet kura domowa na utrzymaniu kobiety? Nie mógłbym tak żyć. Wolę być dożywotnim prawikiem ale na siebie sam pracować niż żeby kobieta mnie utrzymywała. Ciekawe czy są tacy "mężczyźni" dla mnie to najwyższy przejaw frajerstwa... Może to stereotypy ale dla mnie niestety nie do przeskoczenia.

Gość gość
Zatrudnij "se" muslima. Już tu idą...

Gość gość
tez bym wolala takiego faceta albo takiego, ktoremu wszystko jedno, ze nie lubie sprzatac i mam syf, jem nieregularnie, czasem byle co albo wcale bo mi sie nie chce gotowac, ze czasami siedze po nocach na komputerze/czytam, ze moj pies jest chyba najwazniejszy dla mnie i wole go niz dzieci. Moglby podobnie zyc jak ja, ale zeby nie chcial uczynnej kury domowej...