Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaaalamanaaaa

Wstydzę się sama siebie

Polecane posty

Gość Zaaalamanaaaa

Nie mam się komu wygadac, więc piszę tutaj... Oszukalam osobę na której zależy mi najbardziej na świecie... Nie zdradziłam w sposób fizyczny, ale to też zdrada... Nie wiem co mam zrobić, on mnie teraz nienawidzi i ma rację... Nienawidzę sama siebie... Potrzebuję pomocy...czy zraniony mężczyzna może w ogóle wybaczyć?

Gość gość
Zależy co przeskrobałaś? Jak facet raz straci zaufanie do kobiety, to raczej już go nie odzyskasz.

Gość gość
Gdyby naprawdę ci na nim tak zależało jak piszesz, to nie zrobiłabyś nic co mogłoby go zranić, a skoro szukałaś wrażeń gdzie indziej, to chyba jasne, że aż tak bardzo ci nie zależało.

Gość gość
Powiedz prawdę to najlepsze co możesz zrobić.

Gość gość
Napisał że mnie nienawidzi. Czy po takich słowach mam w ogóle jakaś szansę?

Gość gość
Jak nienawidzi to jeszcze dobrze. Ludzie różne rzeczy sobie wybaczają i czasem czują nienawiść. Ale po wyjaśnieniu wszystko wraca do normy. Najgorsza jest obojętność, wtedy nie masz szans.

Gość gość
Nie wiem czy to dobrze On jest bardzo uparty... Nienawidzi mnie szczerze

Gość gość
Co ja mam zrobić? Dać mu czas, odpuścić, pisać, prosić.. Przepraszalam już milion razy.

Warto się postarać o przebaczenie. Nie wiem czy będzie Ci w stanie wybaczyć na tyle abyście znowu byli razem ale warto spróbować. Pokaż mu że Ci zależy i żałujesz, jesteśmy tylko ludźmi i każdy popełnia błędy. Nawet jak Ci się nie uda to przynajmniej będziesz wiedziała, że zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy.

Gość gość
Nie ma już dla ciebie szans. Jesteś tępa dzida. Szukaj nowego frajera.

Gość gość
Zależy co takiego nawywijałaś, piszesz o zdradzie, ale nie o fizycznej, więc pewnie romansowałaś z kimś przez internet ;) Zdrad nie powinno się wybaczać, bo osoba która zdradziła raz, zrobi to ponownie za jakiś czas.

Gość gość
dokładnie to zależy co zrobiłaś. Jak to się mówi od miłości do nienawiści jednak krok. To że nienawidzi i mówi to w nerwach nie znaczy że przestał kochać. Ważne czy tak naprawdę chcesz to naprawić, skoro coś zrobiłaś to coś Ci przeszkadzało? brakowało? coś było nie tak? jesteś pewna że chcesz do tego wrócić?

Gość gość
przepros go

Gość gość
Tylko człowiek niespełna rozumu może zaufać komuś po raz kolejny, masz nauczkę na przyszłość... jeśli ktoś w przyszłości ci zaufa, to uszanuj to i doceń, bo to cholernie istotna rzecz w relacjach między ludzkich i postaraj się tego zaufania nie stracić. Zaufanie buduje się cholernie długo, a można je stracić na zawsze w mgnieniu oka.

Gość gość
Na zawsze to można stracić kiedy ludzie się nie kochają. Kiedy jest uczucie zawsze można zaufanie odbudować, a nawet trzeba. Trzeba szczerze przeprosić i przyznać się do błędu. Jeśli partner zna życie, wybaczy. Po to żeby być dalej razem tylko mądrzej.

Gość gość
powinnaś spłonąć w piekle, potraktowałaś innego człowieka, twojego bliźniego jak szmacianą lale. Nie zasługujesz na niebo :(

Gość gość
Żałuję szczerze i Przepraszalam wiele razy. Jednak on nie wierzy że to to mówię jest szczere.

Gość gość
łatwiej będzie jak powiesz co zrobiłaś.

Gość gość
Widocznie zna cię na tyle dobrze, że doskonale wie że nie warto ci ponownie zaufać, bo to tylko strata czasu.

Gość gość
Kiedy jest uczucie zawsze można zaufanie odbudować x G****o prawda, zaufania nigdy nie odbudujesz, zwłaszcza po zdradzie... zawsze pozostanie jakaś niepewność czy aby partner/partnerka nie puszcza się na boku.

Gość gość
Chyba ty.

Gość gość
Możesz próbować. Ale nie kręć, tylko szczerze powiedz co zrobiłaś i dlaczego. Inna kwestia czy on będzie chciał z Tobą nadal być. Wybaczyć, pewnie wybaczy, ale czy będzie umiał z Tobą nadal być? Czy będzie potrafił Ci zaufać? Nie wiem.