Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO chce wprowadzić bykowe 35% podatku dla singli

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Moją emeryturą będą moje dzieci a ty idioto jak będziemy oboje w wieku emerytalnym i ja z wnukami będę szedł ulicą to nie wyciągaj do mnie brudnych łap o kasę bo nie masz z czego żyć bo ci się dzieci nie chciało mieć! ppppppppp ppppp He he , gorzej jak ci wnuk powie: dawaj dziadek 50 zeta na fajki i browara bo inaczej wp*****l dostaniesz :D

Gość gość
coraz bardziej mi się ta PO podoba. już teraz nie strzelają sobie w stopę a wręcz w glowę. jak tak dalej pojdzie to skończą poniżej 20 procent.

Gość gość
Puknij sie w leb, pomysl chory, ja jestem singielka i wyjeżdżam z tego kraju, jak platforma oszustwa znów wygra. Sami sobie zarabiajcie na siebie i swoj****chory dziecioroby. Single wyjadą, nikt nie będzie płacił podatku 35%.

Gość gość
Oni chca 10% podatku dla dzieciorobow i 35% dla singli.

Gość gość
a co z bezdzietnymi małżonkami bo nie mogą mieć dzieci? Singlami nie są , ale dzieci tez nie ma.Wprowadzą przymusową adopcję czy in vitro?

Gość gość
co się Sz. Uchodzcy naspuszczają polkom to Ich....a polakom obetną łby i nasrają w tułów

Gość gość
Single będą płacić nawet 40% dochodowego. W dzienniku gazecie prawnej o tym pisali.

Gość gość
Popiwrniczylo ich?

Gość gość
Po, nowoczesna (po2), psl, sld, twój ruch palikota, a nawet pis to banda oszustów i złodziei. Tylko Ruch Narodowy, Korwin liczą się z nami, zainteresujcie się nimi.

Gość gość
Single nie głosujcie na PO!