Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odbieracie Ukrainców pozytywnie czy negatywnie?

Polecane posty

Gość gość

A jesli negatywnie to dlaczego?

Gość gość
Są mi obojętni tak jak Polacy.

Gość gość
pół na pół. raz miałam do czynienia z agresywnym, naćpanym Ukraińcem, który groził mojej matce (za to że nie pozwalała jego Ukraince wchodzić sobie na głowę), że skręci mi kark jak miałam 10 lat :) innym razem mieszkałam w akademiku z dwiema Ukrainkami, rasowymi lesbijkami, które nie pojmowały czystości, były złośliwe, kłótliwe i wybitnie leniwe. znałam też grupę Ukraińców, którzy bardzo ciężko pracowali na chleb, zawsze mili i uczynni. wszystko zależy od ludzi.

Gość gość
ja negatywnie, bo w supermarkecie juz slysze wiecej jakichs "ala ruskich" glosow niz polskich...

Gość gość
Negatywnie. Pracuje w firmie gdzie jest ich sporo. Starzy jeszcze w miare, pracowici. Ale tgzw "kwiat" młodzieży to juz wrecz odwrotnie- lenie, butni, chamscy, roszczeniowi a kobiety łatwe. Byle nie pracować.

Gość gość
młodzi ukraińcy to w 90 % skrajnie antypolska hołota ! 😠

Gość gość
Dodam że w firmie jest młoda Ukrainka i zamiast pracować bierze się za szefa -żonatego. Ona też ma rodzine, syna..NIC jej nie przeszkadza, byle premie dostać. W sumie większość młodych Ukrainek przyjachało chyba tylko po to by zarabiać du/pą, bo pracować nie lubią, oj bardzo nie lubią.

Gość gość
Na pewno dużo lepiej niż czarnych z Somalii.Do tego często się natrafia ze jego dziadek był wywieziony do Rosji spod Sanoka i takich jest wielu. Dlaczego rząd PO nie polski nie ściąga polaków z Rosji wywieziony dziadostwo i ignorowanie polaków przez rząd.

Gość gość
neutralnie, gorzej o wiele odbieram Arabów

Gość gość
wolę Rosjan, ale prawdziwych, a nie Czeczenów i innych niedostosowanych do naszej kultury. Najchętniej widziłbym w Polsce Polaków z Ukrainy, chyba, że mielibysmy przywrócić Lwów Polsce, to wtedy mogą jeszcze zostać ;-)