Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadarmo

Przetestuj paluszki serowe Cheese Snack

Polecane posty

Gość fhlord
Witam. Zakwalifikowałem się do projektu trnd "Cheese Snack", otrzymałem już pyszną paczkę, pierwsze testy już ruszyły. Dla mnie bomba :) zarówno serowe jak i ketchupowe, mój syn i żona zakochali się w serowych. Kiedyś kupiliśmy podobny produkt w jakimś dyskoncie i ze względu na konserwanty był to jednorazowy zakup. Paluszki serowe od ZOTT wolnę są od konserwantów i innej chemii a przy tym maja rewelacyjny smak. Poczęstowałem koleżankę w pracy, która uwielbia sery i tez jest zachwycona. Nie mogę się doczekać weekendu, mamy kinder bal, będzie sie działo :)

Gość gość
Dla nas te przekąski są świetnym rozwiązaniem do szkoły, pracy, przedszkola na wycieczkę. Poręcznie zapakowane, łatwe do otworzenia porcje. Polecamy

Gość anna90tlen
Witam ja również jestem uczestnikiem projektu trnd przekąsek serowych, bardzo zachęcam do wypróbowania świetnych paluszków o dwóch wariantach smakowych ... naturalne i keczupowe. Bardzo praktycznie zapakowane ,każdy paluszek osobno ( 4 w opakowaniu) . Jak narazie u mnie zdania mocno podzielone od przepysznych do paskudnych :D ;) Fajne rozwiązanie jako przekąska do szkoły pracy czy na wycieczkę :)

Gość arkadius171
Super rozwiązanie , taka przekąska , dziecko może je wszędzie z sobą zabrać , tym bardziej że bardzo smakuje , oraz sposób jak można poodrywać kawałki i się podzielić wprowadza radość . Można je przekąsić w szybki sposób podczas zabawy , bez zbędnego odciągania od niej z czym zawsze był problem , a teraz świetnie się bawi oraz serowego paluszka z smakiem przegryzausmiech.gif Przede wszystkim jest bardzo bogata w potrzebne składniki takie jak wapno i białko ,tworząc tę przekąskę nie tylko smaczną ale i pożywną polecam.

Witam :) Jestem testerką trnd.pl i również mam okazję testować produkt Cheese Snack,który dostępny jest w dwóch smakach:keczupowym i naturalnym.Produkt firmy Zott jest zdrową i sycąca przekąska,która nie zawiera konserwantów oraz sztucznych barwników.Uważam,że idealnie sprawdzi się między posiłkami,jak i również na przyjęciach dla dzieci.Na pewno zrobi furorę,a dzieciaki będą zachwycone!Polecam i życzę smacznego!

Gość gość
Klamac za kase to równe prostytucji :o

Gość gość
Ot, nowoczesny świat, nowoczesne k******y: reklamowe. :o

Gość Martus198888
dzieciaki zachwycone są smakiem oryginalnym, dorosłym przypadł do smaku ketchupowe. Polecam zakup

Gość Martus198888
Dla nas strzał w 10. Paluszki serowe od ZOTT wolnę są od konserwantów i innej chemii a przy tym maja rewelacyjny smak. Poczęstowałam koleżanki w pracy, która uwielbiają sery i tez sa zachwycone, dzieciaki w przedszkolu rownież. Dla nas te przekąski są świetnym rozwiązaniem do szkoły, pracy, przedszkola na wycieczkę. Poręcznie zapakowane, łatwe do otworzenia porcje. Szczególnie do gustu dzieciakom przypadły paluszki o smaku oryginał, ketchupowe trochę bez smaku, chociaż dorosłym smakowały. Zdecydowanie ta przekąska zagości w naszym koszyku zakupowym.