Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalam mezczyzne z dzieckiem.

Polecane posty

Gość gość

I chyba sie zakochalam. Wydaje sie byc porzadny, placi na dziecko i mu sie podobam. Wczesniej bylam dlugo sama. I chyba nie powinnam skreslac kogos tylko dlatego, ze ma dziecko. Czy jest ktos komu udal sie taki zwiazek?Bo z tego co czytalam w internecie zdecydowana wiekszasc jest na Nie. Rysuje serduszka i pisze jego imie na kartce jak mala zakochana dziewcznka :) wiec chyba juz mnie troche ,,wzielo´´.

Gość gość
jest obecnie sam, slubu nie bral

Gość gość
Posłuchaj nikt tutaj nie podejmie za Ciebie decyzji, jeśli jesteś gotowa na taki związek, będziesz potrafiła" dzielić się Nim z dzieckiem" w pełni je akceptujesz to nie widze problemu. Tylko musisz wiedzieć, że to nie to samo co związek z bezdzietnym mężczyzna, On zamiast iść na impreze będzie poświecał czas dziecku, Ono będzie zawsze obecne w waszym ż życiu. Myśle, że taki związek to nic dziwnego, bo wiele meżczyzn wiąże się z samotnymi matkami, tak samo jest z kobietami, ale to wymaga poświecenia, ja nie widziałabym problemu, ale ja bardzo kocham dzieci i wręcz imponuje mi kochający ojciec, ale to zależy od charakteru i podejścia, ile masz w ogóle lat a ile ten mężczyzna?

Gość gość
ja 27, on jest 10 lat starszy