Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienormalni rodzice kolegi, mam to juz gdzies

Polecane posty

Gość gość

Mogła być z nas fajna para, ale mam to juz gdzies. Dzis zakonczylam te znajomosc, to nie na moje nerwy. Matka mojego przyszlego niedoszlego faceta: - twierdzi, ze jestem najsympatyczniejsza jego kolezanka, jaka poznala - nazywa mnie alkoholiczka, bo kiedys kupilismy sobie martini do drinkow (za moja namowa) - nazywa mnie materialistka i blachara, bo przyjelam od niego prezent i czasem pozwalam sie podwozic do pracy czy gdzies - goraco go dopinguje do starania sie o nasza relacje - a jednoczesnie daje mu zakaz przyprowadzania mnie do domu (?) Z każdą poprzednią było podobnie. Wole umówić się z kimś, kto nie dźwiga ze sobą tak toksycznego bagażu. Sorry bejbe.

Gość gość
ta jego matka ma chyba ostre bpd :O

Gość gość
Własnie to jest najlepsze, że to nie jest prowo :D ja jeszcze dawałam się przekonać, że jest okej, ze jego mama znowu o mnie pytala, wyrazala sie pochlebnie, no ale potem idziemy na spacer i jest gadanie, ze marnuje jego czas, pieniadze (wpadlismy na kawe, a on z tych,. co nie da za siebie zaplacic), ze i tak kopne go w tylek i ze ma nie marnowac ani dnia na mnie. Ja to znosiłam. Ale ten zakaz zapraszania mnie do domu sprawił, że coś we mnie pękło. No bo ludzie, serio? Serio?

Gość gość
no to swietna z ciebie dziewczyn jak uciekasz od razu jak facet ma problem

Gość gość
Jego matka ma rację. Ja bym ciebie przepędziła.

Gość gość
To nie rozumiem raz cie lubiła raz nie? Co takiego zrobiłaś, że ci nie pozwala do swojego domu przychodzić?