Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Witam :)

Polecane posty

Gość gość
Piwosz..ból d**y...:D

Gość gość
piwosz zmień sobie nick na BÓL D**Y 93 albo BÓL D**Y 22 LATA :D

Gość gość
Smakosz rączki w górze! :D

Gość gość
wyzywasz jak prostak, cham - prawik uargumentuj to jakoś a nie tylko wyzwiska z d**y wzięte 1) czemu wariat 2) czemu psychol 3) czemu dwulicowiec

Gość gość
"Analizując sens tego co sensu nie mialo liczy sie tylko to co pozostało" Tobie już nic piwosz nie pozostało, zepsułeś wszystko zaorałeś...

to nie byłem ja, więc nie mów do mnie ZALOGUJ SIE CHŁOPIE Chętnie jednak poczytam co masz więcej do powiedzenia czy też jednak faktycznie jesteś tylko hejterem i trollem który dyskusji na argumenty nie podejmie bo z jednego prostego powodu - braku argumentów ;)

Gość gość
ale tam nie ma nic o szukaniu baby nie wyolbrzymiaj... To sie tyczy wszystkiego, miłości, przyjaźni, koleżeństwa, znajomości Ty zepsułeś wszystko, a teraz liczysz na to ze Oszka cie jeszcze będzie przepraszać, a nadal ją wyśmiewasz. Normalny Ty jesteś?

Coz ja poradze ze ciagnie nas do siebie chcemy sie realnie poznac mamy do tego prawo

No nie wiem czy będzie ta przyszłość, bo kafe już nie długo może być dla mnie i Patrysi tylko historią... ;) po co nam to bagno jak mamy siebie. A niby jakie ja sobie robie jajca wg ciebie? Czy Tobie kafeteria już naprawdę aż tak mózg zlasowała, że nie wiesz co to NORMALNOŚĆ? :) Kultura osobista, empatia. Jak ktoś jest taki w necie to i w realu taki jest, żal mi ciebie i twojego otoczenia wiesz? Mają z tobą trudny kawałek chleba... no ale cóż, jeśli myślisz że hejtowaniem i obrażaniem wszystkich staniesz się "fajny" i lubiany to cóż, ja cie z tego błędu wyprowadzać nie będę :)

Gość gość
Piwosz wystarczy już tej blazenady...czas się pogodzić z porażką :P!

Nie no Patrycja, idziemy stąd co? On Cie tylko obraża, do jego łba nigdy nic nie dotrze. Co to za teksty są w ogóle Piwosz względem Oszki, powiedz skąd ten jad? bo cie olała? gdyby mnie olała, odszedłbym stąd, dałbym jej wolną drogę, bo niczego nie można robić na siłę. Ty, nie dość że robisz jej jakieś chore wyrzuty to jeszcze ją obrażasz i upadlasz! takie teksty to do kolegów Piwosz, a nie do kobiety chamie. I ty naprawdę myślisz ze to ci w czymś pomoże? nie widzisz tego jak się pogrążasz... A jeszcze robisz Patrycji wyrzuty że ona się dąsa. Ale jak ma sie nie dąsać jak wciąż ją tyrasz, chłopie ty myślisz w ogóle? Ty w końcu zrozumiesz co robisz źle, ale wtedy już będzie bardzo bardzo za późno, po prostu nie odwracalnie za późno. I nie do mnie pretensje, nie do Patrycji. Do siebie Piwosz, do siebie... Patka idziemy?

Gość gość
Oszkaa ;)

Gość gość
Piwosz to frajer i dzieciaczek do piaskownicy a nie za kobiety sie brać smarkaczu hihihi

Gość gość
ja p*****le smakosz jak go miażdzy :D🖐️ coś pięknego

Gość gość
ja tam życzę Patii szczęście...:P a z kim to już najlepiej Ona sama wie...:)

Gość gość
Piwosz ty już tu jesteś spalony Tematy zakładasz i nikt ci na nie nie odpowiada, sam je z frustracji musisz podbijać idioto przegrany :D🖐️

Gość gość
Kto jest za tym,zeby Oszka-Pierdzioszka z calym swoim meskim inwentarzem,ktory sie zachowuje jakby suka miala cieczke,sobie poszli?Lapka w gore!!!

Gość gość
Chory na głowe jesteś ty, wiesz czemu ? bo masz schizy, na początku wszędzie widziałeś prawika, potem barłosia, pijaka a teraz masz manie na smakosza Każdy 'gość' na kafe to smakosz ja pewnie też co? :D

Gość gość
Piwosz nie pogrążaj się :D

Gość gość
cwelu, naprawde chce ci sie jeszcze to ciągnąć? mogłeś chociaż konto na fb zrobić w miare realne