Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety ktory zawod was bardziej podnieca

Polecane posty

Gość gość

mgr inz budownictwa czy mgr inz elektryk

Gość gość
miłośc nas podnieca.

Gość gość
arabski k***s rooshav nas podnieca!

Gość gość
oprocz milosci. mowi wam mezczyzna kim jest z zawodu to ktore sforumulowanie na was bardziej zadziala?

Gość gość
zaden z powyzszyvh.

Gość gość
nie mozliwe ze zaden z powyzszych, to jaki niby?

Gość gość
Nie odpisujcie jej, to znowu ta baba chora psychicznie z mania na punkcie prestiżu i studiow ;D

Gość gość
hahhaha co za typ, ja facet, pozatym odnosnie tematu, najtrudniejsze kierunki techniczne (oprocz infy, jej tu brakuje), wiec czemu was nie jara, wybierzcie ktory

Gość gość
No żaden. Podniecenie seksualne osiagam innymi sposobami niz inzynierskimi zawodami... i w ogole jakimikolwiek lol, co to w ogole za watek

Gość gość
ty chyba nienormalny jestes... a tak poza tematem to myslisz, ze przecietna gawiedz wie ktore kierunki sa najtrudniejsze? + trudny to ocena SUBIEKTYWNA, a akurat znam palantow po elektrotechnice i laske po budownictwie ktora matmy nie umiala, ale sie jej nauczyla na STUDIACH dopiero :)

Gość gość
paszol won prostytuko lodziaro je**ana nie mowie tu o sexie tylko o tym ktory zawod bardziej dziala na kobiete

Gość gość
o wiele bardziej interesujacy zawod to budowlaniec ale zawod z miloscia i podnieceniem nie ma nic do rzeczy :D

Gość gość
A co wedlug ciebie idioto oznacza 'działa' 'podnieca'? No to chyba tez element zachowan seksualnych, podobnie jak na ciebie dziala zgrabna noga czy ciety jezyk jakiejs dziuni :D

Gość gość
dobra czekam na odpowiedz ktory zawod bardziej na was dziala, na dyskusje z nierozgarnietym bydlem nie mam czasu

Gość gość
Nierozgarniete i przede wszystkim dziecinne bydlo jestes ty, myslisz ze kobiety sikaja w majtki bo ktos jest inzynierem>? w dzisiejszych czasach to moze tym z zawodowek imponuje.

Gość gość
pisalem ktory zawod a nie ze ktos inzynier

Gość gość
ale wymieniles same inzynierskie zawody i jeszcze stwierdziles ze to najtrudniejsze :D a co z lekarskim albo prawem?

Gość gość
Normalnych kobiet nie podnieca zawód. Kobiety co was bardziej podnieca kucharz czyy ekspedient? nauczyciel czy kierowca? hydraulik czy kioskarz? ha ha ha

Gość gość
mnie podnieca żołnierz

Gość gość
Mnie kiedys pewien programista bardzo podniecal

Gość gość
nawet nie chce mi sie odpisywac na te zalosne wypowiedzi, widac nikogo normalnego tu nie mozna spotkac, kioskarz ani hydralik nikogo nie bedzie podniecal bo to tania sila robocza, prawa ani lekarza nie wymienilem bo biore poduwage tylko techniczne meskie zawody a nie jakis humanistow pedalow co nie umieja nawet liczyc

Gość gość
i ktorych w h*ja robi szef co miesiac z wypłatą :D

Gość gość
nikt normalny nie zastanawia się, czy bardziej podnieca mgr inz budownictwa czy mgr inz elektryk :D

Gość gość
Ty naprawde masz cos z glowa, wyzywac lekarzy od humanistow idiotow.. ZDECHLBYS juz dawno gdyby nie oni i nie moglbys wyszczekiwac glupot na forum Coraz bardziej martwie sie o stan psychiczny polskich facetow

Gość gość
nie podszywaj sie z tym programista bo kazdy wie ze to ty xD podnieca nie zawod, a czlowiek, DZIECKO

Gość gość
gość dziś Ty naprawde masz cos z glowa, wyzywac lekarzy od humanistow idiotow.. ZDECHLBYS juz dawno gdyby nie oni i nie moglbys wyszczekiwac glupot na forum Coraz bardziej martwie sie o stan psychiczny polskich facetow poopoo To z braku seksu. Sperma mozg zalewa to glupoty sie wymysla.

Gość gość
Kierownik pociągu KOLEI ŚLĄSKICH!!!!!

Gość gośc dddfze
Mnie sie podobają lekarze, naukowcy i oczywiście mundurowi a nie jakis elektryk czy budowlaniec nieważne ze inz, to dzisiaj żadne osiągniecie.

Gość gość
mnie kreca strazacy, to takie męskie zajecie.widzialyscie film " ognisty podmuch" ?mrrrrrrr:-P