Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sz

Czy mój chłopak jest gejem?

Polecane posty

Gość Sz

Obawiam się, że mój chłopak może być gejem albo bi. Wiele na to wskazuje: - jest zawsze wszędzie starannie wygolony; potrafi golić się nawet kilka razy dziennie - regularnie chodzi na solarium, bo cały czas chce być brązowy - nosi obcisłe jeansy i dopasowane koszulki - używa podkładu do twarzy - chodzi do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy i na manicure - depiluje brwi, a w jednej z nich ma wydepilowaną kreskę - wybiela zęby, a na jednym ma kryształek - jest czuły, troskliwy, opiekuńczy - praktycznie nie ma koleżanek, za to dużo kolegów, których nie chce mi przedstawić - nie ogląda się za kobietami, jednak geje oglądają się za nim Czy sądzicie, że moje przypuszczenia mogą być uzasadnione? Dodam, że gdy zapytałam go wprost, czy jest gejem, zaprzeczył.

Gość gość
Szczerze? Kompletnie nie wiem. Może wcale nie jest gejem, po prostu lubi dobrze wyglądać. Zresztą... Chyba nie byłby z Tobą, gdyby nim był? ;)

Gość gość
znam dwoch gejow i jednego bi - zaden nie reguluje brwi - zaden nie chodzi na solarium - zaden nie nosi rurek, ten bi chodzi w dresach, goli sie na jeża, ex koszykarz - zaden nie uzywa pudru, makijazu

Gość Sz
Może jest ze mną, żeby zakamuflować swoją orientację? No i dlaczego geje tak bardzo zwracają na niego uwagę?