Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka się nie myje

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem dość pedantyczną osobą, kąpie się rano i wieczorem, latem nawet kilka razy dziennie, higiena to dla mnie podstawa, a moja matka to moje przeciwieństwo. Nie widze w ogóle żeby się myła, nie dba o siebie, kiedyś zawsze była elegancka i zadbana a teraz całkiem to olała, nie wiem dlaczego, nie rozumiem jak można się nie myć, bo dla mnie to podstawa, lubie być czysta i pachnąca, głupio mi powiedzieć jej o tym żeby się myła bo nie chcę jej urazić, a z drugiej strony głupio mi, że mam taką matke, nie wiem co mam zrobić.

Gość gość
Ty masz problem (niezdrowy) a od matki się odwal.

Gość gość
Z brudu jeszcze nikt nie umarł ale od nadmiaru wody tak. Utopili się.

Gość gość
Namysłów to miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975-1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249 roku. Według danych z 30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców.

Gość gość
u nas jest taki sam problem z babcia. na szczescie nie musze z nia mieszkac ale jak do niej jade to od progu zatykam nos. nie dosc ze sama sie nie myje to w domu robi taki chlew ze rzygac sie chce.