Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akerman

niech ktos sie odezwie

Polecane posty

Gość akerman

Niech ktos się odezwie:)

Gość gość
Odzywam się:)

Gość akerman
Bardzo się cieszę;) K czy M?

Gość gość
Kobieta, zadowolony?:P

Gość gość
Kto o tej porze w spódniczce?;)

Gość akerman
Nawet nie wiesz jak bardzo zadowolony:) powiedz cos o sobie:)

Gość gość
Brzmi niebezpiecznie niegrzecznie:P Pewnie fizyczność interesuje najbardziej?

Gość akerman
O Brokeninside87:) no bo tak zniknelas:) a ja juz w łóżku Cie mialem:)

Gość akerman
No interesuje:) wyobraze sobie Ciebie jakos:)

Gość gość
broken nie smuć:) chyba na plus że jednak do płc***ięknej pociąg ma;)

Gość akerman
Witam witam:)

Gość gość
Szatynka, 171cm, piwne oczy, długie włosy, bmi w normie:D w satynowej koszulce nocnej:)

Gość akerman
Nie smuć sie broken:) i tak do niczego nie doszlo:) chcociaz ochota byla i nadal jest... Oj ciągnie do plci pięknej :) a dwie kobietki to juz uhuhuuu...:)

Gość akerman
Mmm... No ciekawie:) mam Cie juz przed oczami :) i ta satynowa koszulka...:) nie ma to jak dobre pobudzenie z rana:)

Gość gość
Pobudzanie to obowiązkowa i najłatwiejsza rzecz...dla kobiety:) przyjemna też oczywiście...męskie pożądliwe spojrzenie jest satysfakcjonujące:)

Gość akerman
Patrzyłbym z ogromnym pożądaniem, na pewno jesteś śliczna, te włosy i oczy figura i ta koszulka nocna... Jestem mocno pobudzony... Wpadlbym do Ciebie:)

Gość gość
Wolę "zakradłbym się";) na paluszkach, niespodziewanie.... P.S. dzrzwi od garażu nie są zatrzaśnięte, a przejście z garażu do domu...też bez klucza:P

Gość akerman
Wiec juz sie skradam na paluszkach:) wchodzę przez garaz i po schodkach na górę, powoli otwieram dzwi twojego pokoju i patrzę jak leżysz w zwiewnej krociutkiej koszulce nocnej... Podchodze bliżej, jesteś taka śliczna taka seksowna piękne nóżki...

Gość gość
Dobrze znasz plan mojego domu;) Te ostrożne kroki, takie których nie powinno się słyszeć...ale ja tylko udaję że śpię...teraz nawet słyszę Twój oddech...

Gość akerman
Klade sie obok Ciebie w łóżku... Dłonią przejeżdżam po udzie..muskam ustami twoja szyje... I czuje jak twój oddech przyspiesza ale oczka masz nadal zamknięte, jesteś taka goraca. Pocaluje Cie w usta i mam nadzieje ze pokażesz mi swoje śliczne oczy...

Gość gość
Każde muśnięcie mojej szyi powoduje przyjemny dreszcz...pocałunek złożony na ustach sprawia iż wargi delikatnie i zapraszająco się rozchylają...ale oczy pozostaną zamknięte...to tajemnica...a ja je lubię...i lubię nie widzieć tylko wyobrażać sobie:)

Gość akerman
Będę delikatnie całował szyje i patrzył jak sie wijesz na łóżku... Masz słodkie usta będę je powoli całował a dlonmi będę wodzil po twoim brzuszku i udach... Boskie jędrne ciało... Ściągnę koszulkę i rozepne pasek...

Gość gość
Ty jednak drań jesteś:P Trafnie wyczuwasz moje pragnienie przeciągania piszczot...często do granic...ten zgrzyt klamerki od paska...czuję lekki niepokój spowodowany niepewnością ale i podniecenie aż wyczuwalne w odpowiednim miejscu:) przejeżdżam dłonią po Twoim torsie...i niech zgadnę...nie jesteś gładki?

Gość akerman
Bo chcesz tego co ja... Nie jestem gladki, mam nadzieje ze Ci to nie przeszkadza... Zataczam dlonmi kręgi wysoko na twoich udach i wkladam je pod koszulkę... Mmm... Idealne ciało. zrzuciłem z siebie spodnie będzie wygodniej... Strasznie mnie podniecasz swoim ciałem zapachem... Pragnę Cie...

Gość gość
Wręcz przeciwnie...mężczyzna najlepiej jeśli jest gładki tylko i wyłącznie na twarzy;) Twoje pragnienie jest wyczuwalnie namacalne...niechcący otarłam dłonią materiał Twojej bielizny... Twój dotyk z każdym centymetrem powoduje coraz bardziej zadziorny uśmiech na mojej twarzy i coraz większą pokusę otworzenia oczu...