Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akerman

niech ktos sie odezwie

Polecane posty

Gość akerman
Bardzo wyczuwalne... Zacznę całować twój dekolt jestem nad Toba i ocieram sie co jakiś czas moim sprzętem przez bieliznę o Ciebie, jestem tak jak chcesz gladki tylko na twarzy...za chwile ściągnę z Ciebie koszulkę...

Gość gość
Zdradzę Ci mój sekret...uwielbiam męską dominację...stanowczość i zdecydowanie...jestem gotowa tak samo jak Ty. Moje dłonie błądzą po Twoich plecach, szyi, ramionach...wszędzie pozostawiam ślady po paznokciach...

Gość akerman
Kurczę coś sie zrobilo i nowych postów nie widzę.

Gość akerman
Mmn...bedzie ciekawie... Ściągam Ci koszulkę... Majteczki i stanik... O tak! Cudowny widok... Ściągam bokserki... I stoję przed lozkiem ze sterczącym... Padam miedzy twoje nogi i caluje wewnetrzna czesc ud i docieram do cipki... Caluje ja i lize rozchylam jej platki i wsuwam czubek języka... Spijam twój soczek...

Gość gość
Z rozkoszą poddaję się każdej Twojej pieszczocie...nasyć się moim wnętrzem bez pośpiechu...niech to nie będzie jak wyścig po rekord...ja zawsze przetrzymuję...wtedy meta jest intensywniejsza...

Gość akerman
Zaglebiam sie w twojej dziurce... Jesteś bardzo mokra...uwielbiam minetki mój język penetruje twoja dziurkę wsuwam go jak najglebiej potrafię... A teraz będę nim piescil twój czuly punkcik, będę delikatnie muskal jezykiem i paluszkiem. Mmm słyszę cichutkie pojekiwanie...

Gość gość
Pojękiwanie, pomrukiwanie, wzdychanie...cichutkie ale jakie wymowne...powoli docierasz do granicy...ale nie chcę jej teraz jeszcze przekraczać...dłońmi delikatnie odsuwam Twoją twarz...spójrz mi w oczy...tak, otworzyłam je wreszcie...co wyczytasz w tym spojrzeniu?

Gość akerman
Piękne oczy...widzę w nich seks i pożądanie... Przesunę siebw gorebi namiętnie pocałuje Cię w usta zjadę w dol na piersi... Przejadę po nich językiem i znowu slodka cipka... Wstane i podejdę do krawędzi lóżka z moim twardym sprzętem...

Gość gość
Mam zgadywać na co czekasz?...kilka opcji chodzi mi po głowie...może moje usta powinny objąć Twoją pulsującą męskość?...jeśli dasz mi wybór to nie dam Ci tego czego chcesz najbardziej...

Gość akerman
Nie dam Ci wyboru. Weź go głęboko do ust, pokaz co potrafisz nimi zrobic, a jak się spiszesz to wtedy ja Ciebie posunę w usta...

Gość akerman
Jesteś:)?

Gość gość
Skrycie marzę aby na ustach się nie zakończyło... Obejmuję ustami samą główkę i drażnię języczkiem...po chwili która dla Ciebie trwa w nieskończoność, powoli zagłębiasz się coraz bardziej i bardziej...jedną dłonią masuję Twoje jądra a drugą przesuwam po twardym penisie w górę i w dół...dłoń i usta zgrywają się bez problemu...przyspieszam i zwalniam...zerkam na Ciebie a Ty wymownie i triumfalnie się uśmiechasz...obydwie dłonie zaciskam na Twoich pośladkach wbijając paznokcie dosyć mocno...teraz zachłannie i coraz śmielej...aż momentami prawie się krztuszę a z kącika ust wypływa kropla śliny...spływa na piersi...poczułam...

Gość gość
Chyba byś mi nie wybaczył gdybym teraz uciekła:P

Gość akerman
Nie wybaczyłbym:) o tak!!! Cudownie to robisz! Tak szybko go pochlaniasz i znika prawie caly w twoich usteczkach ooo bosko!!!! Poloze dłonie na twojej glowie tak mi dobrze... Głębokie masz gardelko... Wkladasz go głęboko aż sie krztusisz... I ten widok falujących jedrnych piersi... Masuj jadra... Będzie w nich może spermy dla Ciebie...

Gość akerman
Może wielka szklanka spermy:)

Gość gość
Wybacz, ale z nektarów to najbardziej lubię pomarańczowy:P Masuję jadra już napełnione....obluzuję językiem Twojego penisa...choćbyś chciał to nie pozwolę...

Gość akerman
Na co nie pozwolisz:)? A teraz powoli posuwam Cie w usta... Mój penis powoli sie w nich zaglebia i penetruje... Wypnij dupkę... Chce wbić sie w twoja cipke i ostro posuwac. Lubisz spermę?

Gość gość
Na wszystko, na co pozwolisz mi nie pozwolić:) zdarza mi się połykać ale rzadko i to musi być naprawdę kosmiczne podniecenie bo smak spermy to nie jest mój smak:P Wpinam więc tyłeczek, opieram się na łokciach...jestem tak wilgotna że wśliźniesz się bez najmniejszego problemu...

Gość akerman
Loo... Piekny widok mocno wypięty tyleczek:) staje za Toba przykladam go do dziurki i jednym ruchem wchodzę głęboko w Ciebie... Lapie Cie za bioderka i zaczynam ostro posuwac... Od czasu do czasu dam Ci klapsa... O tak! Wchodzi w Ciebie jak maslo... Goraca cipeczka... Przyśpieszę słychać tylko klaskanie i jak jajeczka sie odbijają... Ja lubię do buzi sie spuszczac:) ale tez nie zawsze :) czasem na buzię:)

Gość gość
Wirtualnie do buzi może mnie kręcić ale na buzię...zapomnij:P Lubię tak...ruchy bioder staram siebie zgrać z Twoimi mocnymi pchnięciami...gdybym teraz zaczęła pobudzać, drażnić, masować łechtaczkę...to odpływam...chyba że przewidujesz ciąg dalszy...

Gość Akerman
A myślałem ze Ci buzke zaciapię:) masuj lechtaczke... Boski tylek... wyciągnę go z Cipki i zacznę jego czubkiem dotykać twojej drugiej dziurki... Będę masował piersi... Nakręcam sie na twój Tylek... Przejadę lapka po cipce i rozsmaryje troche soczku na drugiej dziurce...

Gość gość
Jak sobie to wyobraziłam...z Tobą ten pierwszy raz?:) hmmm...zaczynam pieścić swoją cipke...tyle naraz tych przyjemnych bodźców...chcę i nie chcę jednocześnie...pomóż mi się zdecydować...

Gość akerman
Nie próbowałaś w Tylek:)? Masuj lechtaczke:) a ja pomogę Ci się zdecydować:) nawilzylem twoja druga dziurkę slczkiem z cipki i żelem intymnym:) teraz uważaj:) zakladam gumke przykladam jego czubek do dziurki i napieram nim ooo! Czujesz? Powoli wchodzi w ciasny jędrny Tylek, powolnymi ******* wchodzę coraz głębiej w twoja dupkę... Wszedł... Bardzo mocno obejmuje mój sprzęt... Wsunalem prawie do jajeczek... Klade dłonie na bioderka i zaczynam powoli posuwac... Zaraz sie rozrusza Tylek:) ale jesteś ciasna:) przyspieszam penetruje go cala dlugoscia penisa... Masuj lechtaczke a ja będę z calej sily posuwał Cie dupkę... Wbijam sie w Ciebie... Trzymam Cie za piersi i nagle sie zatrzymuje głęboko w Tobie szepce Ci na uszko i jak może być w tyleczek? Posuwam jeszcze chwile bardzo mocno, zwalniam i wyciągam go, ściągam gumę klade Cie na plecy i wchodzę w Cipke posuwam bardzo powoli patrząc w twoje piękne oczy...

Gość gość
Nie próbowałam ale po Twoim opisie...aż bym chciała teraz:) Na pytanie odpowiem, że nie pamiętam kiedy było mi lepiej... Gdybyś pozwolił mi pobyć na górze...

Gość akerman
Chetnie bym naprawde wszedł w twoja cipke usta i Tylek:) anal jest fajny:),tylko trzeba wiedziec jak to zrobić:) wiec wskakuj na gore:) ciekawe ktora ...wybierzesz:) ale sie dzis spuszcze:)

Gość gość
Egoistycznie wybiorę tą dzięki której mam zawsze fajny orgazm:) Nabijam się na Twojego sterczącego penisa przodem do Ciebie, patrzę Ci w oczy...kiedy zanurzasz się już cały, wykonuję powolne okrężne ruchy biodrami...masuję piersi i z czasem przyspieszam ruchy...opieram dłonie na Twoich udach i raz po raz unoszę się i opadam...po sam koniec... Myślę że na mnie już czas ...teraz pochylam się, moje dłonie wędrują na Twoje ramiona....delikatny pocałunek...i ruchy szybkie, ostre...wszystko co lubię w tej pozycji...głębokie spojrzenia, rytm idealny dla mnie i stymulacja łechtaczki...o tak...to musi i zawsze kończy się ograzmem...ten skurcz, oddech, to bicie serca...wszystko to patrząc w Twoje oczy...

Gość akerman
Uwielbiam te pozycję:) ruszaj bioderkami:),lubię kiedy sie tak na mnie nabijasz:) czuje na nim skurcze twojej cipki... Masz cudowne piersi... Falują w rytm twoich ruchów:) poloze dłonie na twoim tylku i będę Cie dociskal:) mam nadzieje ze miałaś niezły orgazm:) a ja mam pełne jajeczka spermy... I zaraz tez dojde... Doprowadz mnie do orgazmu np ustami dlugo to nie potrwa no i jeszcze mi powiedz co zrobimy z taka ilością spermy:)?

Gość gość
Po tym jak moje emocje trochę opadają...kładę się na pleckach a Ty uklęknij nade mną...wezmę go do buzi...mmm...pulsujesz w moich ustach a ja coraz odważniej i zachłanniej sobie poczynam...na przemian oblizuję i pozwalam Ci wchodzić głęboko...jąderka są już chyba przepełnione...masuję je coraz szybciej i tak samo przyspieszam ruchy ustami...dzisiaj możesz skończyć na piersiach...kiedyś pomyślimy może nad czymś innym:)

Gość gość
Uwielbiam to "długo to nie potrwa":D

Gość akerman
Juz klęczę nad Toba:) daje mojego penisa Ci do ust... O tak ! To jest to ! Dawaj malenka pochlaniaj ssij podoba mi sie jak wkladasz go tak głęboko do ust... A teraz uważaj unoszę sie do góry i posuwam Cie nawet szybko w usta od góry... Wkladam go głęboko oooo tak!!!! Zaraz trysne wyciągam z twoich ust i spuszczam sie na twoje piersi są cale w spermie ktora z nich splywa rozsmaruje ja na nich i na tyleczku. Dziekuje za cudowny seks i za to ze na tyle rzeczy sie zgadzasz:) nastepnym razem jak będziesz miała ochotę to przerobimy dużo więcej pozycji:) no i trzymam za slowo z innym miejscem dla spermy:) a jaki masz rozmiar piersi:)? Ja to bym juz chcial drugi raz:) ale co za dużo to nie zdrowo:) moze w nocy cos podzialamy:)a dasz mi swój email? Bo przez kafe to sie chyba nie odnajdziemy:) i wiesz co? Ciągle sobie Ciebie wyobrażam:) i caly czas w tej koszulce:)