Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony45

Trupy

Polecane posty

Gość Zagubiony45

Siemka mam ważne pytanie do was ponieważ ja od zawsze brzydziłem się wszystkiego co związane z martwym człowiekiem np jak jechał samochód pogrzebowy to się brzydziłem przejść przez ulicę albo jak ktoś umrze w domu to się brzydze itp wiecie o co chodzi i moje pytanie brzmi Czy wy też się brzydzicie zwłok i jakie macie historie z tym związane albo jak się tej fobii pozbyć Proszę o pomoc!

Gość gaajowy
to lepiej nieumieraj bo niewytrzymasz sam ze sobą

Gość gość
Idz do prosektorium na pare godzin to ci przejdzie.

Gość gośći
Tez tak mam , jak jedzie przede mną karawan to go przeklinam. Jak wiem ze ktoś pożegnał sie z umarłym dotykając go to długo unikam z nim kontaktu . Jak umarł mój szwagier nie chciałam nic u siostry jeść i pic - nic dotknąć . W życiu nic nie wezmę po umarłym . Moja mama cały czas mówi ze mam to czy tamto po jej śmierci wziąć ale ja nie wezmę. Nie znoszę staroci .... po kimś...jak ktoś znajomy umrze boje sie wyjsć sama wieczorem ,a w nocy nie wystawiam ręki i nogi spod kołdry . Ale w dzień bardzo chętnie chodzę na cmentarz nie boje sie. U mnie myśle ze przyczyna tego może być to ze jak byłam mała moja mama zawsze zabierała mnie na stypy wiesz takie wiejskie gdzie ludzie godzinami śpiewają a trumna stoi otwarta , nie zapomnę zapachu trupa... A potem w nocy koło 12 ,1 był powrót do domu - koszmar!!Widzisz mam 43 lata i tez tak mam ....

Gość gość
Boj sie zywych bo to oni sa realnym zagrozeniem . Na widok karawanu zawsze mowie daj boze szczescie i zawsze cos milego sie wydarzy.

Gość gość
Ja to wiem , ze umarły nie zrobi mi krzywdy , to jest tylko czysta teoria , a w praktyce niestety jest zupełnie inaczej.

Gość gość
Niby jak?wszystko sie roi w twojej glowie.