Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osob ktore maja kochankow kiedy wy macie na to czas

Polecane posty

Gość gość
Samo wyszlo bo tego nie planowałam x Planowałaś tylko boisz się do tego przyznać, gdybyś nic nie planowała nie miała nadziei na coś więcej, to nie wchodziłabyś w żadne nowe relacje, człowiek nie robi nic bez powodu.

Gość gość
Jakie samo wyszlo. Mogłaś odejść skoro dowiedziałas się ze on jest żonaty. Sama wybrałas ze w to wchodzisz więc wtf?

Gość gość
Zaraz się okaże ze tu nikt nic nienwie, bo ona go tak kooocha. Co tam ze on jest związany z inną. Ona go kocha i już. A mąż i tak jest tylko parę razy do roku więc ona prawie wolna. Kochanek też prawie wolny bo papierka ślubnego nie ma. Żałosne.

Gość gość
To że nie wyszło, czasem jest tylko pewnym etapem. I nawet zdrada nie jest w stanie tego zniszczyć do końca. Bo coś tam na dnie się jeszcze tli. I właśnie o to chodzi tak mało, a tak wiele. Wiec czasem trzeba przeczekać niż podejmować pochopne decyzje. Choć wszyscy namawiają, zostaw. Powoli i dać więcej czasu bo przemyślenia przychodzą czasem z dużym opóźnieniem.

Gość gość
gość dziś Popieram w całości!! Jedyna mądra wypowiedź w tym wątku! Cieszę się, że są jeszcze normalnie myślący ludzie. :)

Gość gość
gość dziś Popieram w całości!!

Gość gość
dziś Popieram w całości!!!

Gość gość
Różnie w życiu bywa.

Gość gość
jak mój obecny mąż był jeszcze kochankiem to wracaliśmy razem autem, mieliśmy miejscówkę na szybki seks. Nie było to fajne, ale lepsze to niż nic... Poza tym imprezy, po których czasem też sie zdarzało. Na szczęście poszliśmy po rozum do głowy, porzuciliśmy byłych i teraz od wielu lat jesteśmy razem. Zdradzania nie polecam.

Gość gość
gość dziś To że nie wyszło, czasem jest tylko pewnym etapem. I nawet zdrada nie jest w stanie tego zniszczyć do końca. Bo coś tam na dnie się jeszcze tli. I właśnie o to chodzi tak mało, a tak wiele. Wiec czasem trzeba przeczekać niż podejmować pochopne decyzje." i czekałaś z rozstawioną pizdą. dupczenia potrzebowałaś żeby to obie wszystko przemyśleć, co się tli. najlepiej takie trudne dylemaaty się reflektuje w pozycji na pieska z obcym ruchaczem :D żałosna

Gość gość
Wal się debilu bez mózgu.

Gość gość
17.18 i wierzysz że facet bez honoru jest ci teraz wierny? :D:D:D

Gość gość
Moim zdaniem to proste, zdradza żonę lub partnerkę, zdradzi i Ciebie.

Gość gość
Moim zdaniem to proste, zdradza żonę lub partnerkę, zdradzi i Ciebie. - Ja bym takiego oszusta nie chciała tknąć i zawsze zadziwia skąd się biorą chętne na takowych.

Gość gość
Faceci czasem tego naprawdę żałują.

Gość gość
Ale skąd biorą się chętne na oszustów? Zdradza partnerkę i ona takiego chce? Spotykać się z nim na boku? Z krętaczem? Po co?

Gość gość
Nie tknęłabym zajętego.

Gość gość
Dla emocji i wrażeń. Oni im to dają. Ale potem liczą sobie za to słono.

Gość gość
nie rozumiesz, oni to po prostu lubią

Gość gość
A zauważyliście jakie te wszystkie kochanki tutaj,są dumne z siebie?Wszystkie piszą,że im to pasuje bla bla bla.Moim zdaniem,żadna kobieta nie jest w stanie się nie zaangażować.Tu na forum zgrywają zimne suki,pomiatają tymi żonami a same pewnie w podusie popłaczą jak kochanek w święta siedzi z rodzinką.I nie wmawiajcie mi lafiryndy,że jest inaczej,bo w życiu w to nie uwierze.Jesteście wrednymi zimnymi sukami.Jakoś faceci-kochankowie tak sie nie zachowują.

Gość gość
Łóżko mokre od łez dlatego chciałem dobrze. Ale mają nasrane we łbie za bardzo.

Gość gość
Jakoś faceci-kochankowie tak sie nie zachowują. x A jak się zachowują?

Gość gość
"a same pewnie w podusie popłaczą jak kochanek w święta siedzi z rodzinką.I nie wmawiajcie mi lafiryndy,że jest inaczej,bo w życiu w to nie uwierze.Jesteście wrednymi zimnymi sukami.Jakoś faceci-kochankowie tak sie nie zachowują." Wredne zimne suki płaczą w podusię ? :O Chyba nad głupotą tej żony, która z cudzym kochankiem przy świątecznym stole siedzi. :D

Gość gość
Tylko w sobotę szaleje z kochankiem.Pracuje w handlu więc jak mam wolne to ślubnemu sciemniam że ide do roboty a ja wtedy jade do mojego przystojnego *****cza. Trzeba sobie zorganizować czas.

Gość gość
Chyba nad głupotą tej żony, która z cudzym kochankiem przy świątecznym stole siedzi.  x ehehe

Gość gość
Z tego co obserwuję są to głównie tzw. kury domowe