Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osob ktore maja kochankow kiedy wy macie na to czas

Polecane posty

Gość gość

Pytanie to kieruje do osob, ktore sa w zwiazku malzenskim i maja dzieci. Doszlam do wniosku, ze musza tobyc osoby ktore kompletnie olewaja swoje dzieci, ich mezowie /zony od lat pracuja zagranica lub zwalaja opieke nad dzieckiem mezu rodzinie a same lataja na randki. Slyszac po raz kolejny o romansie kolezanki z pracy , przeanalizowalam swoj plan dnia. Przychodze z pracy o godz 16 . Prace mam bardzo odpowiedzialna, stresujaca. Mam corke 2, 5 letnia ktora opiekuje sie niania. Kiedy przychodze do domu az piszczy z radosci. Od 16 do 18 spedzam czas z corka ( gdybym chciala w tym czasie gzic sie z kochankiem to musialabym nianie poprosic lub tesciowa).O 17 z pracy przyjezdza maz i razem zajmujemy sie coreczka. Moglabym wyjsc w tym czasiedo kochanka ale musialabym mec mega tepego meza aby nie domyslil sie ze cos nie gra. O 20 jestem tak wymeczona, ze marze juz tylko otym aby kazdy dal mi spokoj. Gdybym miala pisac w tym czasie esy do kochanka to bym chyba wyrzygala ze zmeczenia. Dwa razy w tyg w soboty i wtorki po 18 ide na basen i na silownie- wtedy maz zostaje z mala. Uwielbiam sport i musialabym zrezygnowac aby leciec w tym czasie do kochanka.Maz wychodzi tez na silownie w sobote i srody. W sobote na 2 godz z mala zostaja jej ukochani dziadkowie. Pytam sie wiec was kiedy wy macie czas na kochankow?

Gość gość
kochanków najczęściej mają w pracy

Gość gość
A twoja koleżanka z pracy kiedy ma czas? Nie ma dziecka czy jej dziecko ma bardziej kochanych dziadków niż twoje?

Gość gość
moja kol.z pracy ma kochanka w pracy ,wszyscy wiedza, ona 2 dzieci i on 2 dzieci rano przyjezdzaja razem ,ze niby jedzie obok jej bloku, a jak chca wiecej to biora urlop w jednym czasie, wszyscy smieja, a na fb ciagle zdj.z mezusiem haha, rogacz nic nie wie, szkoda go

Gość gość
jej dziecko ma bardziej kochanych dziadków niż twoje? x nie kochanych tylko zdesperowanych, żeby ich puszczalska córeczka znalazła wreszcie chłopa na stałe :D

Gość gość
ale jak nie ma chłopa na stałe to co to za kochanek ten z pracy? :O

Gość gość
autorko wejdź na czat na onecie do pokoju "a może zdrada" tam na pewno dostaniesz odpowiedź

Gość gość
Ale o co ci chodzi? Też chcesz ale nie potrafisz się zorganizować?

Gość gość
{08.51} chyba tak :D

Gość gość
autorko a kiedy ty masz czas kochać się ze swoim mężem, jak o 20 już rzygasz ze zmęczenia? :P

Gość gość
autorko wejdź na czat na onecie do pokoju "a może zdrada" tam na pewno dostaniesz odpowiedź opisz tutaj w skrócie, bo nie mogę wejść

Gość gość
Dla niezorganizowanych są tylko rogi w zestawie 😴

Gość gość
uważaj, żeby tymi rogami ktoś ci szczęki nie połamał, szmato

Gość gość
Mam dorosłe dzieci i czas na wszystko, na kochanka również

Gość gość
Otóż to! Jak są chęci to i czas się znajdzie.

Gość gość
9.11 Rogaś gałgan skarżypyta? :O

Gość gość
dziś prymitywna roochawica? :D

Gość gość
Mam dorosłe dzieci i czas na wszystko, na kochanka również xxxxx a te twoje dorosłe dzieci nie wstydzą się matki łajdaczki?

Gość gość
gość dziś daj namiary na swoje dzieci to im wyjaśnimy kim jest ich matka :D

Gość gość
Autorka zadała słuszne pytanie. Odpowiedź jest taka że ci ludzie albo lekceważą swoje obowiązki w pracy bo w jej godzinach urywają się gzić albo rodzinę, urywając się ciągle pod byle pretekstem z domu.

Gość gość
Jestem wolna. Więc gdzie widzisz to lajdactwo?

Gość gość
Ciekawi mnie czy wymiana płynów ustrojowych z kimś obcym ani małżonkiem ani przyjacielem jest warta zaniedbywania swoich prawdziwych obowiązków? Jak szczury w klatce przyciskające w kółko przycisk z napisem O. Ble.

Gość gość
10:45 żona kochanka też nie widzi w tym łajdaczenia się?

Gość gość
No kochane, nadchodzą czasy, gdy zdradę małżeńską będzie się karać kamienowaniem kobiety. Publicznym. Zakopują delikwentkę do połowy w ziemi a ludziska rzucają w nią kamieniami...Polecam film "Ukamienowanie Sorayi M."...

Gość gość
To jest jego problem, nie mój.

Gość gość
Jest ochota czas się znajdzie :)

Gość gość
Jestem wolna. Więc gdzie widzisz to lajdactwo? xxxxxx a kochanek też wolny czy żonaty? chyba raczej żonaty, bo gdyby był wolny to nie kochankiem by był a partnerem. czyli łajdaczysz się z cudzym mężem i jesteś łajdaczką żonatego

Gość gość
dziś będzie i twój problem jak jego żona dobierze ci się do dopy

Gość gość
Naprawdę myślisz, że marzeniem każdej kobiety ,która ma kochanka jest bycie z nim na codzien? Mam swoje, poukładane życie i jest mi tak dobrze. Wspólne wyjazdy ,mile spędzony czas. Zona jest daleko, on ma wybór. Nie ja za nim biegalam,lecz on za mną. Trwa to już kilka lat i potrwa jeszcze kilka z pewnością. Wyzwiska tego nie zmienią..