Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anieeek90

Monte Snack

Polecane posty

Gość anieeek90

Chciała bym się z wami podzielić moją opinią na temat kanapki Monte Snack. Jest idealna dla małych jak i tych większych smakoszy na pewno podbije nie jedne kubki smakowe. Delikatny biszkopt z kremem czekoladowo - orzechowym tworzą fantastyczne połączenie. nadaje się fantastycznie na drugie śniadanie jak i również zastąpienie dzieciom słodkości. dla tych większych smakoszy fantastyczny deser do kawy.

Gość wioleczkaz
Monte Snack to dwa biszkopty pomiędzy którymi znajduje się mój najlepszy serek Monte. Monte Snack polecam dla małych i dużych łasuchów. W sam raz na drugie śniadanie lub podwieczorek. Kanapka najlepiej smakuje zaraz po wyjęciu z lodówki. Jest nie za słodka , bardzo smaczna i bardzo pożywna. Bez konserwantów i sztucznych barwników. Jak dotąd nie byłam zwolennikiem tego typu jedzenia ale teraz doszłam do wniosku jeśli moje dziecko chciałoby coś słodkiego to wiem że to jest idealne rozwiązanie. Polecam wszystkim mamom i ich pociec

Gość Martus198888
Rowniez testowalam te kanapki, rozeszlysie bardzo szybko, chetnych do sprobowania bylo wielu. Wszyscy byli zachwyceni smakiem, dzieciaki pytaly czy moga jeszcze dostac hehe. Jestem pewna ze ta kanapka czesto bedzie czescia moich zakupow. Cala rodzina oraz znajomi rowniez zadeklarowali chec kupna. Polecam

Gość gość
Kanapka jest naprawdę dobra. Mięciutki biszkopt, oraz krem śmietankowo-orzechowy. Szkoda tylko, że tak szybko znika :)

lubimy Monte Snack.Uwielbiamy wszystkie desery Monte od klasycznego przez Crunch i Cherry dlatego mleczna kanapka od Zott jest naturalnym wyborem. Jest idealne na słodką przekąskę do szkoły dla dziecka lub dla mamy do kawki.Na pyszny biszkopt i delikatny mleczny krem oraz czekoladowo orzechowy pasek biegnący przez środek skusi się każdy amator słodkości.

Gość arkadius171
Jak najbardziej polecam wszystkim rodzicom mleczną kanapkę. Jest to idealny posiłek który warto mieć zawsze pod ręką chociażby podczas spaceru , gdzie można zawsze , jak dłuższy spacer dać w formie przekąski , która jest pożywna i świetnie smakuje . Smak przede wszystkim przypadł do gustu , i jedzone jest z apetytem . Doskonale się też sprawdza podczas zabawy z innymi dziećmi jak przychodzą razem z rodzicami w odwiedziny , dzieci się bawią razem , a wiadomo podczas zabawy ciężko jest nakłonić aby dziecko usiadło przy stole coś przekąsiło, więc każdy po kanapeczce , i w jednej ręce apetyczny smakołyk , w drugiej zabawka , i nie tracą czasu , a smakuje i jest pożywne . Jest to też dobra forma słodkiego poczęstunku dla rodziców do kawy . Jest to produkt który od teraz zawsze będzie gościć u mnie w lodówce i już teraz nikt .Nawet nie zapowiedziana wizyta rodziców z małymi pociechami mnie nie zaskoczy.Polecam

Gość piotrek z bagien
Kanapeczki Monte to strzał w 10 ! są delikatne, słodkie, i smakują mocno czekoladowo :) Uwielbiam czekoladę, a wiec projekt Monte sprawił mi wielka przyjemność. to nie tylko przekąska dla najmłodszych, również dorośli chętnie zabierają się za mleczne przekąski. Polecam ! :) framboise

Gość anetakor
Lekka przekąska na drugie śniadanie. Zott Monte Snack - jest to nic innego, jak mleczna kanapka, którą znajdziemy w lodówce niemalże w każdym sklepie. W środku kanapki znajduje się biszkopt,który jest wypełniony dwoma kremami: białym - mlecznym oraz brązowym - czekoladowo-orzechowym. Jest miękka i bardzo przyjemna, sycąca.

Gość gość
O k***a! Myślałam, że stać ich na lepszą reklamę...

Gość aleniunia
te kanapki są pyszne, szkoda tylko że tyle chemi i mało zdrowia w sobie mają

Gość ullla76
Mleczna kanapka Monte Snack, to delikatny biszkopt wypełniony mlecznym, oraz czekoladowo-orzechowym kremem. Ta mleczna kanapka, to nie tylko smaczna, ale i pożywna przekąska, która najlepiej smakuje między posiłkami. Smakuje zarówno dzieciom, jak i starszym. Sprawdza się jako dodatek do drugiego śniadania. Wszyscy chyba uwielbiamy słodkości, a taki batonik świetnie się sprawdza jako przekąska. :)

Gość tysia8207
Monte Snack to delikatny,ciemny biszkopt wypełniony mlecznym oraz czekoladowo-orzechowym kremem.Smakuje zarówno dzieciom jak i dorosłym.Idealny na popołudniową przekąskę,jako drugie śniadanie do szkoły czy słodki dodatek do kawy.Najlepiej smakuje schłodzony.Pyszna i pożywna przekąska dla małych i dużych łakomczuchów.

Gość Tomste
Jestem mega zaskoczony smakiem Monte Snack! Są lekkie, wilgotne, pyszny krem, czekolada!@ Idealne!

Gość Darin z Krainy
Dla mnie najlepsza kanapka. Idealna zarówno w domu, w pracy jak i na spacerze. Pyszny biszkopt i kremy. Uwielbiam. :)

Gość ewelll88
Miałam możliwość przetestowania Monte Snack, razem z rodziną. Jak dotąd kupowałam swoim pociechą, na deserek mleczną kanapkę Kindera, ale szczerze mówiąc kiedy tylko zaczęłam razem z dziećmi pierwszy test Monte, pożegnaliśmy się z dotychczasową przekąską. Najważniejszą przyczyną jest czekoladowo- orzechowe nadzienie, tak charakterystyczne dla monte. Kanapka fajnie się rozpływa w ustach, smakuje zarówno małym jak i dużym. Wiele osób które testowało razem z nami, były zadowolone z możliwości poznania Monte Snack i stwierdziły, że chętnie będą sięgały po nią w sklepach. Podsumowując Monte Snack to pyszny delikatny biszkopt z mlecznym kremem oraz zachwycającym czekoladowo- orzechowym nadzieniem. Jest pyszny i idealny na słodką przekąskę.

Gość gość
Wypad z tymi reklamami

Gość kingulinka83
Ja także polecam kanapkę Monte Snack na przekąskę. Szybka, smaczna, nie za słodka, objętość kanapki akurat " na raz". Zaspakaja mój apetyt jak mam ochotę na coś słodkiego. Myślę, że super sprawa jak gdzieś idziemy- zabieramy kanapkę w torebkę i w każdej chwili mamy smaczną przekąskę. Mój mąż także podbiera ja z lodówki, więc jest to przekąska dla każdego. Ja w 100% polecam ;-)