Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Absolutnie NIC mi się nie chce, jak to z walczyc?

Polecane posty

Gość gość

Maz z synem i dwoma psami na rybach, córkę odwoi łam na próby, 8h przed koncertem - filharmonia dziecięca W cukierni zamowilam ciasto na jutro, Pozostaje wysprzatac dom, dość spory, wa dałoby odkurzyc samochód, zrobić zakupy, a jak wrocilam o 6.30 tak leze Pogoda paskudna leje i zimno Jakie macie sposoby by sie przemoc A i wieczorem mam spinning ale to akurat kocham

Gość gość
jak masz forse to zamow sobie pania do sprzatania. za 200 pln wysprzata Ci caly dom. w tym czasie pojedziesz na zakupy. samochod odkurzy mąż jak wroci i do wieczora wszystko bedzie ogarniete

Gość gość
Maialam kiedyś pomoc domowa Bylo smiesznie, a zarazem bar dz o fajnie, bo to była Białorusinka, starsza kobieta po 60, teraz jest taka doczepiona członkini rodziny, opiekowała się dziećmi, sprzątala, gotowała, prasowa ła, placilismy jej 1600 mies plus zakupy na święta Ale wyszla za mąż dość bogato, odwiedza nas często, a moje dzieci mówią do niej Babciu, po niej już nikogo nie wzięłam bo dzieci już od chowane 10, 17 lat, pracowała u nas 8 lat

Gość gość
heh no prosze jaka historia ;) ja czasem zamawiam pomoc sprzatajaca jednorazowo, jak trzeba umyc okna albo poscierac kurz ze wszystkich mebli albo uprasowac fure ubran. nie mam takiej kobitki na stale ale czasem korzystam i bardzo sobie to chwale :)