Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dla was kobieta 32 letnia jest stara i przez to nieatrakcyjna?

Polecane posty

Gość gość

jak np widzicie kobietę która się wam podoba i potem dowiadujecie sie, że ma 32 lata to jednak zmieniacie zdanie? już wam się nie podoba?

Gość gość
Wiek nie gra roli jeżeli ktoś się nam podoba...

Gość gość
a nie myslicie "ładna, ale szkoda, że taka stara"?

Gość gość
Młoda. Ja jestem 6 lat starsza. Masz dobry wiek.

Gość gość
32 lata to dobry wiek dla kobiety jak ładnie wygląda :-)

Gość gość
Miałam tyle lat co Ty to poznałam byłego. Teraz mam 39 i od ponad roku sama. Przesrane. W sumie nie mam już po co życ. Bo zawsze chciałam mieć rodzinę. Ale już nie będę miała.Bez sensu wszystko.

Gość gość
ja powiem tak. Mam lat 35. Jestem wysoka, szczupła, atrakcyjna, mam bardzo długie włosy mężczyźni zwracają na mnie uwagę. Zależy na ile taki oceniający ma lat. Jeśli np. 5 czy 10 lat mniej to dowiedzenie się ile mam lat może go jak najbardziej odrzucić, ale dla mnie to zupełnie nic nie znaczy bo mi się związek z kimś dużo młodszym i tak się nie podoba. Nie szukam sobie nikogo takiego uważam że jest w tym coś niesmacznego. Nawet jeśli ktoś dużo młodszy by chciał ze mną być to nie dopuściłabym do takiej sytuacji, uważam że byłaby to profanacja jego młodości a mnie stawiałoby to z kolei z pozycji kogoś gorszego. Nie wiem jak ty ale ja nie chce być tą gorszą. Tzn. zgodziłabym sie taki związek ale tylko przy niewielkiej różnicy dopuściłabym maks 2 lata góra 3 ale to już taki totalny maks. Mam te szabelki wiekowe dobrego smaku. Dlatego ja nie mam w ogóle takich dylematów

Gość gość
ja mam 28 lat, dwoje dzieci i czuje sie atrakcyjniejsza niz jak miałam te 20:) fakt wygladam młodziej, tez staram sie dbac o siebie byc miła usmiechnieta:)

Gość gość
Ja mam 23 i przyznam że pociągają mnie kobiety w takim wieku ale nigdy bym się z taką nie związał 5 lat różnicy to max.

Gość gość
nie jest stara