Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polsat Boxing Night Adamek vs Saleta

Polecane posty

Gość gość

Transmisja online z Polsat Boxing Night u nas-> --------->bisi(kropka)pl/gala <---------Zapraszamy! Saleta - Adamek na żywo, Saleta - Adamek transmisja walki, Saleta - Adamek transmisja gali, Saleta - Adamek gala na żywo, Saleta - Adamek Atlas Arena na żywo, Saleta - Adamek transmisja, Saleta - Adamek gdzie transmisja, Saleta - Adamek czy będzie transmisja, Saleta - Adamek oglądaj online, Saleta - Adamek transmisja online, Saleta - Adamek gdzie oglądać, Saleta - Adamek gdzie oglądnąć, Saleta - Adamek gdzie obejrzeć, Saleta - Adamek live stream, Saleta - Adamek stream na żywo, Saleta - Adamek online, Saleta - Adamek za darmo, Saleta - Adamek bez ppv, Saleta - Adamek bez limitu, Saleta - Adamek cała walka, Saleta - Adamek transmisja w internecie, Saleta - Adamek transmisja internetowa, Saleta - Adamek ppv, Saleta - Adamek ppv cena, Saleta - Adamek gdzie za darmo

Gość kuba988
Super dzieki :) o ktorej sie zaczyna ?

Gość gość
no właśnie gdzie można znaleźć stream do tej gali albo chociaż walki wieczoru na żywo?

Gość gość
Wygra Saleta. Na 100%.

Gość gość
na 1000% wygra Adamek a szkoda. Ja jestem za Saletą mimo, ze obiektywnie nie ma żadnych szans i będzie cud jak dotrwa do 6-7 rundy, pamiętajcie że to jest ppv i między rundami nie będzie reklam więc zawodnik faworyt nie musi celowo przedłużać walki by zwiększać zarobki organizatorów z reklam

Gość Sdcsdfers
Chciałbym zobaczy Fedora vs Pudzian.

Gość gość
Żartujesz ? Popatrz na Adamka - zapadnięta klata, wiszący brzuch, przepite oczy. A Saleta ma przypakowane ramiona i kaloryfer na brzuchu. Pyknie Adamka dwa razy i po walce.

Gość gość
Fedor by rozwalił Pudziana jak gnój po polu

Gość Jjsjjs2882
Chciałbym jednak ich zobaczyć.

Gość gość
Pudzian nażarł się w życiu tyle koksu, że prawdopodobnie umrze na serce przed 40-tką.

Gość gość
Saleta jest wolny jak wóz z węglem, wolniejszy niż wszystkie keczupy świata razem wzięte. W dodatku składa się ze 111 kg mięśni wyhodowanych na sterydach, które będzie musiał w trakcie walki dotleniać. Adamek co prawda ostatnio masakrycznie zestarzał się boksersko ale mimo to będzie ultra szybki na tle dziadka Salety. Saleta nie ma czym przyłożyć więc o nokaucie z jego strony mie ma mowy zwłaszcza, że Adamek ma twardy łeb. Przemek spuchnie do połowy walki i wtedy zostanie rozstrzelany przez dynamicznego Adamka. Tak to widze.

Gość gość
Może coś w tym jest. Saleta jest 9 lat starszy i 10 kilogramów cięższy. Adamek będzie miał co obijać. Zresztą on sam też jest grubas, ostatnio przytył do 101 kilogramów. P.S. Ja mam 183 cm i ważę 76 kilogramów. Mam 28 lat.

Gość gość
Dobra transmisja nie ścina, kilka jakości do wyboru, mało reklam :). scut.co/EpU

Gość gość111111
Gala Polsat Boxing Night tylko u nas w jakości HD! polsatboxing.xja.pl Zapraszamy!!! Zarezerwuj sobie miejsce już teraz.