Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olgaaa9

Jak mam to odebrać?

Polecane posty

Witam, jestem z moim chłopakiem od 4 lat. Widzieliśmy się codziennie, bo po prostu tak było od zawsze. Ostatnio trochę się posprzeczaliśmy no i on wygarnął mi, że jestem wszędzie. Jak do niego nie piszę, to u niego siedzę i tak w kółko. Powiedział , że nie jesteśmy jeszcze małżeństwem i nie musi non stop być ze mną i wszystkiego ze mną konsultować. Dałam tego dnia spokój od spotkania. Dzisiaj nie widzimy się już 3 dzień, wczoraj pisaliśmy chwilę, ale to było takie suche. Dzisiaj rano napisałam do niego bo myślałam, że już wszystko będzie ok, ale napisał, że nie chce rozmawiać i żebym dała mu spokój na "jakiś czas. Wiem, że mnie kocha, bo dzień przed kłótnią wszystko było ok. O co mu może chodzić? Czy naprawdę czuł się osaczony mną i potrzebuje czasu beze mnie? Pomóżcie, bo nie wiem co myśleć.

Gość gość
jeśli jesteś kobietą bluszczem to możliwe,że ma dosyć. To męczace,takie osaczanie

Gość gość
Od 4 lat codziennie? Dzień w dzień? Oszalalabym. Nie masz swojego życia poza nim? Żadnych zainteresowań? Nie miałaś dnia żeby po prostu pobyć sama? Spędzić dzień z koleżankami, no cokolwiek. Nie dziwię mu się że rzyga mu się tym związkiem i odpoczywa póki może.