Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze plany na dzisiejszy wieczor

Polecane posty

Gość gość

ja za chwile klade dzieci spac po bardzo ciezkim dniu, kiedy mlodsze nie spalo ani chwili . Robie sobie drinka albo herbate z porzadna dawka rumu i siedze przed tv. Wiem , ze malo atrakcyjnie :P ale wlasnie taki spokojny wieczor mi sie marzy

Gość gość
o 20 ląduję w łóżku z nową książką :) a mąż ma dyżur przy dziecku :)

Gość gość
Siedzę sama w domu i będę się nudzić. Mąż poszedł na nocną zmianę.

Gość gość
fajnie :)

Gość gość
Trochę alko..może trochę seksu

Gość gość
Miałam meeeega ciężki tydzień w pracy.ok.20klade dzieci spać.dopijam właśnie piwko za chwile otworze drugie.

Gość gość
odpoczywam,muzyka,film,laba...

Gość gość
oglądamy tv, pijemy piwko, dziecko się bawi obok, żadnych planów

Gość Tamara21
Wróciłam z pracy i teraz nic nie robię

Gość gość
Ja usypiam młodsze dziecko,jak usnie wygodnie starsze do jego sypialni. Mąż ma mi zrobić grzane piwo i rozpalić w kominku.Może obejrzymy coś razem i pewnie skończy się na ostrym i namiętnym seksie :P

Gość gość
Zaraz idę umyć syna czekam aż zje kolację. Wezmę banana jabłko i będę oglądała coś w tv. Jestem w ciąży i o tej porze tylko leżenie :-) mąż się placze pod nogami i mnie denerwuje tylko. Pewnie go dzisiaj pogonie do drugiego pokoju zebym mogła w spokoju coś obejrzeć bo on to tylko jakieś potluczone filmy. Niech tam sobie ogląda :-D

Gość gość
Dziecko już śpi a my popijamy piwko na ciepło zsokiem malinowym bo przeziębienijesteśmy

Gość gość
Odpoczynek, kolacja, potem dzieci do siebie a mąż obiecał mi drinka i masaż..

Gość gość
A ja... Położę dziecko spać niedługo, potem przebiorę i nakarmie umierającego tatę. Potem będę płakać bo mi mama umiera...

Gość gość
Ja piernicze co jest twoim rodzicom? Jak to przeczytałam to aż mi się coś zrobiło

Gość gość
Mój tata ma choroby neurologiczne do tego żółtaczka wątrobowa, bolerioza. Nie chodzi, nie mówi, nie je sam. Mama leży w szpitalu, ma raka trzustki. Choroba bardzo rozsiana w organizmie. Kilka dni temu dzwoniła po parę razy na dzień do mnie. Wczoraj juz nie umiała, nie pamiętała jak odebrać telefon. Mały kiedy kontaktuje, ma już pieluche a leżała osikana dopóki nie poszłam do pielęgniarki.

Gość gość
Życzę Ci wytrwałości i sama nie wiem czego. Jesteś bardzo silna. Powodzenia

Gość gość
mieszkajacy w brzuchu stworek dzis dokuczal wiec lozko, film i lenistwo :)

Gość gość
To sie usmIalam z was kury... Te co pisza z mezem jyz w lozeCzku piwko pozniej sex haha i W takim momencie na kafe piszecie jasne jasne a naprswde maz oglada tv a ty siedzisz i marzysz o sexie i zainteresowaniu meza:) jak jestem w lozku z mezem ti nue siedze na kafe....

Gość gość
Mój tata ma choroby neurologiczne do tego żółtaczka wątrobowa, bolerioza. Nie chodzi, nie mówi, nie je sam. Mama leży w szpitalu, ma raka trzustki. Choroba bardzo rozsiana w organizmie. Kilka dni temu dzwoniła po parę razy na dzień do mnie. Wczoraj juz nie umiała, nie pamiętała jak odebrać telefon. Mały kiedy kontaktuje, ma już pieluche a leżała osikana dopóki nie poszłam do pielęgniarki. xxx czy mozna Ci jakos pomoc?

Gość gość
21.10 bardzo ci współczuję...sama opiekowalam się chorym ojcem...Ale mam jeszcze mamę, która bardzo mi pomaga i jest ukochana babcia mojej córki...trzymaj się jakoś, jedno jest pewne, rodzice będą nad tobą czuwać zawsze

Gość gość
Czytam i podsmiechuje się z głupich kafeterianek i ich idealnych mężów z drinkami i "namiętnym" seksie a tu takie coś...:( Boże tak bardzo mi przykro...Ja straciłam Mamę prawie 3 lata temu, chorowała przewlekle i wymagała opieki, ale zmarła nagle. A mnie przy niej nie było. Boże jak mi smutno. Trzymaj się Kochana!

Gość gość
Dzięki Wam za te słowa. Marzy mi się jeszcze żeby zabrać mamę do domu ale nie wiem czy zdążę i czy będę mogła :( Ordynator dopiero w poniedziałek będzie.

Gość gość
Bardzo Ci współczuje. Chcialabym Ci jakos pomoc, ale nie wiem jak :( zycze duzo siły. 'Byc przy kims, isc z nim przez zycie. Gdy umrze, oczy mu zamknac. Tylko to sie liczy...'

Gość gość
My dziś byliśmy na calodniowej wycieczce w najpiękniejszym mieście na świecie :p dziec***adły jak kawki o 18, ja z mężem ogarnelismy prawd***** które rano nazbieral w suszarki i sloiki. Potem szybki numeri o 21 maz pojechał na zlecenie, to dwie stoweczki wpadną, a ja teraz leze w łóżku, jem ciastka, przeglądam net i gazety

Gość gość
A co w tym śmiesznego leżałam i usypiałam dziecko to.pisałam jakie mam plany. Teraz jestem juz po z******ta seksie i leżę kolo chrapiacego męża .

Gość gość
alkoholiczki

Gość gość
nie ma z czego się śmiać, ja z mężem też po piwku wypiłam, ale ma kochankę i wiem o tym, więc co to za idealny obraz rodzinny?

Gość gość
To po co z nim siedzisz?

Gość gość serwisu
A ja z synkiem i mężem na wyjeździe weekendowyM. Synek śpi a my się przytulam. Teraz chwilą na przeglądnięcia neta i spanie.