Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża ???

Polecane posty

Gość gość

Eh opisze tu moja sytuacje bo moze ktos mial podobna.Ja juz sama nie wiem co mam myslec i mam metlik w głowie:-/ 4 sierpnia miałam ostatnią miesiaczke(cykle mam 30 dniowe),kolejną miałam dostać 2 wrzesnia,ale sie nie zjawiła.Zrobiłam kilka testów ciążowych ale w wiekszosci nic nie wyszło,chyba tylko na jednym byla druga baaardzo jasna kreseczka ale nie bralam tego pod uwage bo to raczej bylo troche po czasie juz, wiec raczej nie wazny wynik:-/.14 wrzesnia bylam u pani ginekolog i po zwyklym badaniu stwierdzila kilka razy,ze ona tu widzi ciaze..hmm co mnie raczej zdziwilo bo objawow raczej takich ciazowych nie mialam..fakt ochota na rzeczy ktorych nie lubie byla i powiekszone piersi no ale tak przed okresem przeciez moglo byc.Oczywiscie dla upewnienia wyslala mnie na hcg beta i usg.Na usg zjawiłam sie troche wczesniej u innego lekarza poniewaz dostałam krwawienia 23 wrzesnia.Cała ta wizyta u ginekologa ktory przeprowadzal usg byla okropna i bolesna,pan ktory w ogole nie powinien znalezc sie na tym miejscu:-( przeprowadzil byle jak to usg i nic nie mowil,a potem stwierdzil,ze dostałam spozniony okres i wrecz jakby wysmial mnie i moje obawy.I ze skoro w e krwi nic nie wyszlo to nie ma zadnej ciazy.Tyle,ze slyszalam,o takich przypadkach,ze wyniki byly ujemne a potem sie okazywalo ze bylo sie w ciazy.Wyszłam z gorszymi watpliwosciami niz tam przyszłam.Powinnam przyjac do wiadomosci ze tak mi sie spoznil okres,ale ciagle mi nie daje spokoju chocby to dlaczego tak sie stalo,bo nigdy az tyle mi sie nie spoznil.Pozniej czytalam opinie o tym lekarzu i wszystkie praktycznie byly negatywne.Krwawienie mialam nie bardzo mocne ale nie bylo to tez plamienie i trwalo 3 dni,a pod wieczor ustalo.Dzisiaj mam lekkie plamienie tylko.Zwykle okres trwa mi 7 albo 8 dni i na drugi dzien jest bardzo obfity,a tutaj tak nie bylo.W poniedzialek oczwiscie ide do tej pani ginekolog u ktorej bylam na poczatku.Ale jak dalej sie nie dowiem konkretnie to potem ide jeszcze w srode do innego ktory ma bardzo dobre opinie.Niestety szybciej on nie przyjmuje.Przepraszam,ze takie dlugie to.

Gość gość
prosze niech ktos napisze co o tym mysli

Gość gość
Mozliwe ze ciąża byla ale ja poronilas choc dziwne zeby beta nie pokazala. Jak jest ciaza , hormon musi byc we krwi obecny.

Gość gość
skoro beta negatywna, na usg nic nie ma a do tego krwawiłaś to jaka ciąża?