Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mikiiii

Prosze o rade i pomoc

Polecane posty

Gość gość
Facet pewnie pomyśli, że zachowujesz się jak primadonna i Ci nie zależy tak jak jemu.

Gość gość
czego oczekujesz po tym związku, konkretnie?

Gość gość
Ale wiesz ze on pewnie czeka na twoj ruch? I jeśli nic nie zrobisz to się nie odezwie. I jeszcze biedny sobie pomysli że się nie odzywasz przez te problemy

Gość gość
Jak się nie skontaktujesz to się nie dowiesz... Nic nie tracisz. Bo jak się nie odezwie po próbie kontaktu to cie olał.. Wiec chyba lepiej wiedzieć

Gość gość
Ależ wy macie problemy, facet ciągle cię zapraszał, inicjował kontakt, pokazywał że mu zależy, a ty księżniczka oczywiście masz to gdzieś i zamiast do niego napisać, zaproponować spotkanie wolisz jęczeć na forum i pisać o waszych prywatnych i intymnych sprawach.

Gość gość
Opisz swoj problem mojej wrozce Sofii. Ona Ci powie co sie dzieje i co robic. Jest naprawdę dobra. To namiar do niej; tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Sofii zaprasza do kasy :D

Gość gość
On myśli że Ci na nim nie zależy! skoro to on zawsze inicjuje kontakt a Ty nigdy. Pewnie myśl, że jak wrócisz to dasz znać, a Ty się nie odzywasz tak jakbyś nie chciała żeby wiedział , że wróciłaś. Głupie zachowanie! Jak Ci tak trudno zapytać o spotkanie to napisz coś niezobowiązującego: "cześć co u Ciebie słychać. Ja wróciłam i ..." i coś tam chyba potrafisz wymyślić. A swoją drogą , ależ ludzie potrafią sobie komplikować życie... z prostych spraw robią rzeczy nie do przejścia. Pozdrawiam