Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam faceta bo oni chcą tylko rozmiar XS

Polecane posty

Gość gość

Nie mam faceta bo oni chcą tylko rozmiar XS

Gość gość
Ja mam M na dole i S na gorze i mam faceta, na brak powodzenia tez nie narzekam.:)

Gość gość
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3198325/How-beauty-ideals-change-world-Designers-asked-create-perfect-woman-Photoshopping-photo-different-results.html jak co to skasuj spacje, albo wkleje ci skrot, to jest strona gdzie poproszono facetow z paru krajow, by z oryginalnego zdjecia przez PS zrobili swoja wymarzona kobiete. tylko wlochy chca modelki :P

Gość
bez przesady...:) dawno nie słyszałam takich głupot...:O sama nie widzisz choćby na ulicy ile jest par gdzie ona jest pulchna, a on nawet ok? zresztą moja koleżanka ma ze 20 kg nadwagi, a ma naprawdę fajnego i przystojnego chłopaka...pewnie coś z twoim charakterem i zachowaniem jest nie tak. :)

Gość gość
alez oczywiscie GGGB, u mnie w pracy kiedys 'podsluchalam' (nie, zebym nadstawiala ucha, po prostu rozmawiali niedaleko mnie i chcac niechcac slyszalam co mowili) jak 4 facetow (przedzial wiekowy od 22 do 43 lat) rozmawiali o figurach kobiet i kazdy z nich uwazl, ze totalnej spasionej laski by nie chcieli, ale chudzielca tez nie ;) kobieta ma czym oddychac, na czym siedziec i za co zlapac :P ja akurat naleze do chudych osob, ale tez mam meza i na ich opinii mi nie zalezy :P

Gość gość
A ja nowsze rozmiar 42 i jestem w szczęśliwym związku. Wielu facetów także stara się mnie podrywać gdy wychodzę z koleżankami na miasto, które są dużo mniejsze niż ja, one oczywiście również mają powodzenie. :classic_cool:

Gość gość
Aleoczywiście ty masz największe :d

Gość gość
Nie, nie mam największego. ;) Mam jedną mega śliczną przyjaciółkę, która wygląda niczym modelka i to ona ma największe. :classic_cool: