Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana1919

co powinnam zrobić?

Polecane posty

Gość zdezorientowana1919

Przed wakacjami zostawił mnie facet, z którym spotykałam się przez dwa lata.Zostawił mnie dla innej o czym nawet mnie nie poinformował(powiedział mi o tym jego dobry kolega).Byłam tak strasznie na niego zła,że go zwyzywałam,życzyłam mu śmierci i zerwałam z nim kontakt,ale on nadal do mnie wypisywał.Nie odpisywałam mu przez dwa tygodnie,aż w końcu się złamałam i tak rozmawialiśmy przez resztę wakacji,a raczej się kłóciliśmy.Teraz we wrześniu spotkałam się z nim dwa razy i on mnie traktował jak kiedyś, czyli przytulał i probował mnie pocałować(nie dałam się).On nadal jest z tą dziewczyną,ale chcę żebym się postarała i udowodniła mu,że go kocham.Wczoraj znów się pokłóciliśmy i powiedziałam mu,że chcę sobie kogoś znaleźć,a on wybuchł złością i zaczął mi robić wojnę.Robi mi też wojny o facetów,którzy mi komentują zdjęcia czy też do mnie piszą.O co mu może chodzić?I co powinnam zrobić?

Gość bella 86
Olej go, to padalec. :D

Gość gość
On nadal jest z tą dziewczyną,ale chcę żebym się postarała i udowodniła mu,że go kocham... a kto Tobie to ma udowodnić? może ja? ;-)