Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muslimy maszerują w kierunku Polski. Jest ich 10.000 dziennie.

Polecane posty

Gość gość

Co Wy na to?

Gość gość
oni w Polsce nie chcą i tak być

Gość gość
maszeruja bo im sie chce za pladniac polki-one sa takie latwe,po holere im ciagle j////eb////ac kozy?

Gość gość
Jak dostaną kasę i lokum, to zostaną. Nie bój się. Niemcy granicę zamykają i oni u nas zostaną, geniuszu. I co wtedy zrobisz?

Gość gość
Za kilkanaście lat będzie więcej ładnych dzieci niż teraz bo wszystkie jakieś takie na jedno kopyto,takie blade...

Gość gość
Trzeba na Korwina zagłosować i namówić na to rodzinę i znajomych. Jedyna opcja.

Gość gość
Niech maszerują. Jak wejdą na moją ziemię to kulka w łeb i do gnoju. Nie pomagam, bo mi też nikt nie pomógł, gdy byłam w potrzebie

Gość gość
a czego wy sie boicie? Nic nie wiecie o swiecie i kazdej nowosci se boicie niech przyjda to w koncyu jacys atrakcyjni ludzie beda bo te wasze wsiowe gemby meskie i wytapetowane larwy damskie sa okropne

Gość gość
gość dziś cmoknij mnie w zad obrzydły ryju :D

Gość gość
Koronka do Bożeg/o Miłosierdzi/a na ulicach miast świata dzisiaj o godz. 15 W każdym mieście i w każdym miejscu. O miłosierdzi/e Boże dla Polski i świata. W centrum na skrzyżowaniach mogą być zorganizowane grupy modlitewn/e do których można się dołączyć, lub modli/ć się tam gdzie się jest. amen

Gość gość
Tylko Korwin był od początku przeciw islamizacji, był na protestach, zbierał podpisy pod petycją, rozklejał plakaty, edukował. Korwin ma zaplecze wyedukowanych ekonomistów, prawników, strategów międzynarodowych, więc on jest właściwą osobą jak najbardziej. Jak ktoś nie wie o nim nic, to niech się nie wypowaida. Czas też jest właściwy, bo idą wybory, a podczas następnych za 4 lata będzie już tyle muslimów u nas, że Korwin z nimi nie wygra, chyba że wojną domową, a tego nikt by nie chciał. Wspomnisz moje słowa. A zatem głosujcie na Korwina :)

Gość gość
w calej Europie byli muzulmanie czy uchodzcy i ludzie zyja wlasnym zyciem ty Polacy sa zajadli i wredni

Gość gość
LUDZIE W EUROPIE PROTESTUJĄ PRZECIW IMIGRANTOM, bo kobiety i dziewczynki są przez nich gwałcone, mężczyźni napadani i bici. Nie byłeś za granicą cebulaku i nie wiesz co muslimy tam wyczyniają to siedź cicho.

Gość gość
Tylko Korwin był od początku przeciw islamizacji, był na protestach, zbierał podpisy pod petycją, rozklejał plakaty, edukował. Korwin ma zaplecze wyedukowanych ekonomistów, prawników, strategów międzynarodowych, więc on jest właściwą osobą jak najbardziej. Jak ktoś nie wie o nim nic, to niech się nie wypowaida. Czas też jest właściwy, bo idą wybory, a podczas następnych za 4 lata będzie już tyle muslimów u nas, że Korwin z nimi nie wygra, chyba że wojną domową, a tego nikt by nie chciał. Wspomnisz moje słowa. A zatem głosujcie na Korwina :)

Gość gość
Korwin! Korwin! Korwin!

Gość gość
Jak myślicie, co będzie dalej?