Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wtórna idiotka Noxelia znowu ściągnęła pomysł na film od Boguchy kluchy nowyFILM

Polecane posty

Gość gość
Ale beznadziejne, jakie to ogłupiające i nudne... Poziom 4-latki... Ta wymowa... CZECIE pytanie, DWUTYSIĘCZNEGO trzynastego roku, porażka, co za debilka...

Gość gość
Ale beznadziejne, jakie to ogłupiające i nudne... Poziom 4-latki... Ta wymowa... CZECIE pytanie, DWUTYSIĘCZNEGO trzynastego roku, porażka, co za debilka...

Gość gość
Moim zdaniem dobrze tu wypadła, ma spokojny i ładny głos, a ten pies musi być faktycznie dla niej ważny skoro pamięta wszystkie daty, widać tą więź między nią a Majką :) Ogólnie na mnie Noxa wywarła dobre wrażenie na tym filmiku.

Gość gość
Ale beznadziejne, jakie to ogłupiające i nudne... Poziom 4-latki... Ta wymowa... CZECIE pytanie, DWUTYSIĘCZNEGO trzynastego roku, jak GŁASKAM INEGO zwierzaka, porażka, co za debilka...

Gość gość
Jeszcze większym debilem jesteś ty, skoro bezustannie podniecasz się filmikami jakiejś idiotki z netu 🖐️

Gość gość
goofno mnie to obchodzi

Gość gość
ja czekam na obiecany cover po angielsku :)

Gość gość
GDZIE NOWY COVER, gotycka piosenkarko?

Gość gość
Moim zdaniem dobrze tu wypadła, ma spokojny i ładny głos, a ten pies musi być faktycznie dla niej ważny skoro pamięta wszystkie daty, widać tą więź między nią a Majką usmiech.gif Ogólnie na mnie Noxa wywarła dobre wrażenie na tym filmiku. x Kretynko, skończ sobie słodzić z orange, to co nagrałaś to jest gó/wno, bo i ty jesteś gó/wnem i we łbie też masz gó/wno. Oto Noxelia https://i.imgur.com/RgUY6a2.jpg

Gość gość
majka srajka rudy szczur

Gość gość
noxa pisala ze covery beda w kazdy poniedzialek czy jakos tak w kazdym razie beda

Gość gość
"MajkA wszystkiego się boi jest strachliwa" Ten pies ma nerwice przez ruska