Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W całej Polsce były protesty antyimgracyjne kilkunastotysięczne, a w tv cisza.

Polecane posty

Gość gość

Nie daje Wam to do myślenia? Pytam tych, którzy wierzą tv i przez to bagatelizują ogromne zagrożenie muzłumańskie.

Gość gość
W całej Polsce były protesty antyimgracyjne kilkunastotysięczne x taa :D zimno, deszcz leje, juz widze te kilkanascie tysiecy ludzi :D wez nie pier/dol, ludzie na kafe juz mają dosc twoich imigranckich prowokacji, rzygac sie chce od tego

Gość gość
Były protesty. I słusznie. Nie dla islamu. Nie dla imigracji.

Gość uliczna Husaria
Zobacz np.Na youtube. Szczecin, katowice tam były setki i tysiące

Gość gość
zimno, deszcz leje, juz widze te kilkanascie tysiecy ludzi smiech.gif wez nie pier/dol, ludzie na kafe juz mają dosc twoich imigranckich prowokacji, rzygac sie chce od tego X To idź do kibla puścić pawia i nie zaśmiecaj tematu, jak cie nie interesuj***aranie.

Gość gość
w katowicach było 2 tys ludzi a ile było w wawie wie ktoś? pisałam już na kafe ze media to sprzedajne krowy.

Gość gość
Do 20.50 Linków mi nie akceptuje jako spamu, ale są już w necie filmiki z marszów, więc jak nie wiesz to milcz i się nie ośmieszsj niewiedzą.

Gość gość
Fajnie, że wrzucacie filmiki za mnie, bo mi nie akceptuje :)

Gość gość
ja byłam w Katowicach, pojechałam autobusem 25 km żeby wyrazić swój sprzeciw

Gość gość
21:06 brawo :)

Gość gość
Byłem uczestnikiem w KAtowicach potwierdzam i na moje oko było nas koło 10tys ludzi:)

Gość gość
Potwierdzam. Dziś w całym kraju były protesty i tylko peezdy i meje twierdzą.że ich nie było.

Gość gość
Mam wrazenie ze w tym kraju przyjmować chce tylko jakaś ciasnota umysłowa,łajzy życiowe i rząd.

Gość gość
up Dawajcie wszedzie linki zeby ludzie wiedzili ze w TV tylko kłamia nie pokazuja tego co powinni

Gość gość
O islamie - warto wiedzieć. Bardzo ciekawe. To nie religia to system polityczno-społeczny. Popatrzecie w YouTube na film BRUTALNA PRAWDA: CZYM TAK NAPRAWDĘ JEST ISLAM? Należy koniecznie postawić tamę imigracji. To zwykły najazd.

Gość gość
Widziałem dzis ten film i to jest nowosc bo zawsze myslałem ze to tylko religia a to jak ktos tam pokazał u nas duzy kwadrat to zycie a w nim jakis mały to religia a w islamnie duzy kwadrat to religia a mały to zycie wiec wszystko co w koranie to swiete a jezeli swiete to nas zaczną wyzynac jak bedzie ich wiecej

Gość gość
Było o tym w tvp info i w polsat news ale przecież nie będą trąbić o tym cały dzień. Osobiście uważam nagłaśnianie tego za niepotrzebne nakręcanie wrogości do obcych

Gość gość
Shatyn tu wali konia?

Gość gość
I pieści swój o***t. Palcem.Ręką oraz nogą.

Gość gość
gość dziś za to jak będą marsze proimigranckie i na zydoszmacie czy zydoenie będą trąbić o tym cały dzień, jak nie dwa, to to będzie ok??? co za lewackie myślenie ty w ogole masz pojęcie, że większość (wg ostatniego sondażu ponad 70%) Polaków nie chce tutaj tego syfu??? masz pojęcie w ogóle co to obca kultura, islam?? wątpię więc wyjazd z tą twoją tęczowa tolerancją multikulti ps. tak wiem, jestem cholerną rasistką, złym ograniczonym człowiekiem :D🖐️

Gość gość
Do 22.02 Oni gwałcą i zastraszają w Europie Zachodniej właśnie dlatego, że lewica im wmawia że to niechęć do obcych. Ofiary gwałtów w Szwecji czy Norwegii mają zakaz mówienia że napastnikiem był muslim, bo są oskarżane o rasizm. Człowieku, obudź się!

Gość gość
W tv o tym nie będą mówić bo w tv rządzą ściery!

Gość gość
nienawisc to oni maja do nas zobaczcie jaki burdel po sobie zostawiają ,jakie zamieszki na wegrzech nawet widziałem gdzies filmik oni nawet nie szanuja cmentarzy rozbili sobie obozowisko na grobach szok dla mnie oni mają nas za nic nie szanują nawet zmarłych na cmentarzu wiec o jakiej nienawisci ty mówisz bo chyba nie o naszej do nich https://www.youtube.com/watch?v=CcdgMnOSx1A prosze zobaczcie ze spia na grobach k... otwórzcie w koncu oczy lewaki