Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic

Polecane posty

Gość gość

witam jestem swiezo upieczona matka po raz kolejny zostalam mama i przez okres ciazy zero seksu ale po ost porodzie cos mi sie odmienilo i bym sie ciagle kochala choc zawsze lubilam ten sport ale niestety moj partnej zachowuje sie jak baba a ja jak facet to ja jestem napalona o on ciagle zmeczony cos ze mna nie tak rozumie po czesci tlumaczenia ze boi sie kolejnej ciazy ale co ma zamiar do konca zycia zyc w celibacie? mamy trudna sytuacje finansowa to rtez na to wplywa i brak zabezpieczen bo gumki odpadaja i krazki tez a tabsy ze wzgledow zdrowotnych absolutnie nie co robic???????

Gość gość
Masz przekichane. On robi tylko dzieci ? Nie potrafi wyczuć momentu wytrysku. Żałosne. Poszukaj sobie faceta z doświadczeniem na boku to nie zajdziesz w ciążę, a on może być ciągle zmęczony.

Jego reakcja jest zupełnie naturalna i odpowiedzialna. Skoro nie będziecie w stanie utrzymać kolejnego dziecka, to zrozumiałe, że się tego boi. A dlaczego gumki odpadają?

Gość gość
po pierwsze nie lubie seksu z nimi po drugie z nimi nam nie wychodzi po trzecie mam uczulenie na lateks :P facet odpowiedzialny kazdo dziecko bylo zaplanowane a wrecz walczylismy bo byly problemy z zajsciem w ciaze ogolnie od poczatku jak jestesmy razem a to juz minelo 15 lat z seksem nam nie wychodzilo jeszcze nie mialam orgazmu pochwowego tylko lechtaczkowy cos ze mna nie tak? :(

To faktycznie masz słabo z tym zdrowiem... Chyba jedyną metodą, aby ten orgazm osiągnąć jest próbowanie wszelkich możliwych wariantów, a jeżeli to nie pomaga, to może lekarz coś więcej powie

Gość gość
naucz sie najpierw podstaw J.Polskiego i dopiero wówczas udzielaj sie na forach dziecko, a na seks przyjdzie jeszcze czas.

Gość gość
juz chyba wszystko probowalismy i wszedzie bo niby slaby ten seks a i tak uwielbiam z nim to robic tylko on niechce :( myslelismy o wkladce albo zeby on poddal sie wazektomii ale to sa koszta na ktore w chwili obecnej nie mozemy sobie pozwolic i kolo sie zamyka :P a do jakiego lekarza proponujesz sie udac

Gość gość
o boże o pismo się jakiś pedant czepia piszę szybko i zawsze w takich sytuacjach nie używam polskich znaków lepiej :P

Zapomnij o tej poradzie o lekarzu. Jeżeli chcesz chłopu wiązać nasieniowody, to ja nie mam serca Cię kierować do jakiegokolwiek lekarza;)

Gość gość
Wyszalej się na boku i będziesz szczęśliwa !

Gość gość
Są gumki nielateksowe... Skiny czy jakoś.. Ewentualnie niech ci wibrator kupi.

Gość gość
a co masz cos przeciwko wazektomii kurcze baby moga sie zabezpieczac i wiaza sie z tym jakieś skutki uboczne a facet to co na boku nie takie łatwe nie spotkałam nikogo innego dla kogo bym cos takiego zaproponowala bo jak mnie wysmieje po drugie ok wbrator on mi nie kupi bo juz mu proponowalam i to temat tabu zreszta ile mozna jechac na wibratorze kurcze poradzcie cos ale sensownego i realnego

Ja bym sobie w życiu czegoś takiego nie dał zrobić. Ale jak jemu z tym dobrze, to życzę powodzenia...

Gość gość
Pupa..kalendarz, jakieś plastry. A czemu Ty sobie antykoncepcji nie zalatwisz tylko męża chcesz podwiazywac? Jest tego tyle. Lekarz ci doradzi, on wie najlepiej co wybrać.

Gość gość
ze wzgledu na problem nowotworu dr zaproponowal mi wkladke ale boje sie jej ale gadalam z mezem stwierdzil ze jakby mial kase zeby mnie odciazyc poddal by sie wazektomii dla niego to nic zlego

Gość gość
brahmin czegos takiego nie dal sobie zrobic pytam czego a pozwolilbys swojej kobiecie podwiazac jajowody?

Gość gość
Kobieto, mamy XXI wiek. Jest tyle metod antykoncepcyjnych, idz do ginekologa. Boże jakie te baby są głupie, skąd ty sie urwałaś? Ze wsi? klej plastry, załóz spiralę i skończ beczeć. Ile ty masz lat? 15? 💤

Oczywiście, że nie chciałbym, żeby wiązała jajowody... Wybralibyśmy najmniej inwazyjne środki, czyli gumki, gdyby tabletki niosły za sobą negatywne skutki

Gość gość
A co ci wkładka zrobi? Zje?

Gość gość
gumki odpadaja definitywnie hormony tez ze wzgledu na raka jaki w soie mam zeby go nie ruszac a co do wkladki to poczytaj sobie skutki uboczne widac ze facet to pisze po prostu staram sie znalezc cos na spokojnie i prosze mnie od wiesniakow nie wyzywac

Gość gość
Wszystko niesie za sobą ryzyko. Ale ty chcesz męża podwiazac. Czemu nie Ty jajowody? A gumki nielateksowe czemu nie?

Jeżeli koleś czynić siebie bezpłodnym, bo Ty masz krosty od gumek, to należy mu się albo podziw za poświęcenie albo krytyka za głupotę... Ja się bardziej skłaniam ku tej drugiej opcji

Gość gość
Brak słów, apteki pekaja od leków i róznych środków. A ta siedzi i płacze, no kurfa litości. Zrób sobie kolejne dziecko i tyle :O Bo jak widać twój mąż nie potrafi nawet w pore wyciagnąć D:D

Gość gość
Nastolatki umieją na czas a dorosły facet nie?

Gość gość
masz prawo do takich wnioskow ty bys sie nie poswiecil

Gość gość
ale sie znalazl ***aka co za seks jak ty wyciagasz przed czasem idioto chodzi mi o pelny seks i jakbys czytal ze wzgledu na nowotwor zadnych lekow debilu

Oczywiście, że bym się nie poświęcił w ten sposób... Byłbym w stanie poświęcić wiele w obliczu jakiejś tragedii, prawdziwych problemów czy spraw o jakiejś większej wartości. Ale na pewno nie w imię egoistycznego kaprysu roszczeniowej żony

Gość gość
wyznaje taka zasade seks z gumka i to nie wazne ze mam uczulenie to nie seks bo to to samo jakbys lizal lizaka przez papierek a seks przerywany to wlasnie dla takich jak ty popaprancow

Gość gość
Wkładka spiralkowa jest w porządku. Ja nosiłam ponad 10 lat do momentu kiedy mąż poddał się zabiegowi wazektonomii i po problemie. Jezuuuuu, dla niektórych ten zabieg to jak odcięcie jaj. Ogarnijcie się !

Gość gość
brahmin to zycze ci zeby twoja zona miala problem zdrowotny (nowotwor) i ciekawe co bys gadal i to jest egoistyczne