Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic

Polecane posty

Gość gość
Wkładka spiralkowa jest w porządku. Ja nosiłam ponad 10 lat do momentu kiedy mąż poddał się zabiegowi wazektonomii i po problemie. Jezuuuuu, dla niektórych ten zabieg to jak odcięcie jaj. Ogarnijcie się ! o to wlasnie mi chodzilo dobrze sie po niej czujesz a jaka masz masz normalnie @

Dziękuję serdecznie za życzenia;) Nie twierdzę, że nowotwór jest kaprysem, ale obawa przed uczuleniem już takim kaprysem zdecydowanie jest.

Gość gość
Widać ze jesteś niedorozwineta skoro mu czegoś takiego życzysz. Jakim jesteś człowiekiem? Liczy się twoja przyjemność. To nic że facet będzie żałował za kilka lat, ty nie pozwolisz mu z gumką. I jeszcze pelny stosunek. Weź sobie sama podwiaz jajowody. Albo najlepiej usuń wszystko. Zero ryzyka zajścia

Gość gość
to nie jest obawa tylko doswiadczylam tego po gumkac i wiem jak sie czuje dla mnie usg u gina dopochwowe to meczarnia chlopie a pozniej jest kaprys ze jej nie lubie tej gumki ale podstawa to uczulnie

Gość gość
jak mi usuniech albo mnie podwiazesz z mila checia

NIe no, spoko, zmieniam zdanie. Sądząc po decyzji Twojego męża, widać, że on jaj i tak nie ma, więc ten zabieg szczególnie mu nie zaszkodzi;) Dlatego możesz spokojnie wiązać...

Gość gość
To ja ci mówię że są nielateksowe. Dociera? Nie jesteś jedyną z uczuleniem.

Gość gość
nie bylo tematu zapomnijmy

Gość gość
pomijajac uczulenie dociera do mnie ze sa bezlateksowe a dociera do was ze mam nie wychodzi z gumkami jak jedno tak i drugie ich niechce

Gość gość
jest ta osoba co ma wkladke podzielisz sie ze mna swoim doswiadczeniem?

O f**k, naprawdę istnieje koleś, który woli wazektomię niż seks w gumce??? Hardcorowiec!

Gość gość
No to wkładka, a nie przecież powilania... Niech mąż się podwiaze przecież to tylko zabieg po nim powiklan nie ma

Gość gość
O f**k, naprawdę istnieje koleś, który woli wazektomię niż seks w gumce??? Hardcorowiec! X Też mnie to zadziwia. Zwłaszcza że te super cienkie są naprawdę jak skora

Gość gość
brahmin cos sie czepil tej wazektomii i ze hardkorowiec toz mu jak cos sie zdecyduje jaj nie obetna tylko sprawia ze bedzie strzelac slepakami :P

Gość gość
Ale dlaczego on ma coś robić skoro ona sama mówi że ma większe potrzeby. Niech ona myśli o zabezpieczeniu

Sama psychiczna świadomość bycia bezpłodnym jest dla mnie przerażająca. Płodność jest jednym z ważniejszych wyznaczników męskości

Gość gość
no to mysli sama i wymysli ze albo bez zabezpieczen albo ta wkladka ktos sie musi dla zwiazku poswiecic :p

Gość gość
nie sztuka byc plodnych sztuka miec glowe na karku a pomysl sobie co mysli kobieta jak ma w p*****e wkladke?

Gość gość
Wkładka jest e macicy nie w pochwie. I nie jest na stałe. Więc chyba jest różnica

Gość gość
a wazektomia u niektorych facetow tez nie daje 100% pewnosci bezplodnosci zdarza sie ze po roku plodnosc powraca

Gość gość
facet jest w stalym zwiazku na razie nie zanosi sie zeby byl w inym to po co mu 100% plodnosci dla zasady?

A zanosi się, że będzie miał problemy z nerkami? Po co mu więc 2 nerki? Dla zasady? Przecież można oddać komuś, kto bardziej potrzebuje...

Gość gość
nigdy niema 100% pewnosci, trafiles jest osoba ktora lubi pomagac jakby trzeba bylo by oddal nerke

A więc tym bardziej szkoda, że trafił na osobę, która jego dobroć próbuje wykorzystywać

Gość gość
a w jaki sposob wykorzystuje? sory ale nie rozunie czy zaciagnelam go i sila go podwiazalam nie jakbys czytal niestac nas na ten zabieg wiec nie bylo tematu