Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiadoma1819

Problem

Polecane posty

Nie jestem pewna czy powinnam to piśać ale nie mam z kim podzielić się tym co mnie otacza. Mam męża,dziecko,dom... ktoś pomyślałby,że mam wszystko. A właśnie,że nie .... Problem w tym,że czuje się samotna,zniszczona psychicznie,niezrozumiana,odrzucona.... Jestem mama 2-letniej dziewczynki. Dzień jak dzien głowa cała obowiązków i brak czasu dla siebie jedyne na co znajduje czas to na łzy które same leca. Leca gdyz czuje sie sama w tym wszystkim. Maz w pracy(aczkolwiek to jestem w stanie zrozumiec bo ktoś musi zarabiać)ale gdy wraca to jest a jakby go nie było. Jest zmeczony nic z siebie nie wymysli(spacer,zakupy) nawet nie odciązy mnie z obowiązków. Rozumiem zmeczenie,ale dzien w dzien? Nie mam czasu na nic,zero wyjść,zero jakiejkolwiek rozrywki:/ czuje sie z tym wszystkim sama :( chudne w oczach:( czuje sie mało atrakcyjna:( przede wszystkim niedoceniana!!!!!!!

Gość gość
Ciężko tu doradzić. On na pewno jest zmęczony po pracy. Może ustalcie dni w które on opiekuje się dzieckiem po pracy, Ty, i te w których wychodzicie razem (bez dziecka) ?