Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli ktoś chce NAPRAWDĘ popracować nad swoim ciałem, panie i panowie

Polecane posty

Gość gość

To zacznie się takie coś: www.mnbbc.com/content.php/254-Nabor-na-Eksperymenty-Treningowe-dla-Pan-i-Panow-2015-2016 Nawet udział jako freeloader (ja tak będę ćwiczyć bo na pełne uczestnictwo zwyczajnie nie wyrobię czasowo) da pewnie 500% więcej niż wszelkie Chodakowskie, Mel B i łażenie po siłce bez większego celu :) Tyle, że to praca na rok.

Gość gość
Należę do tych co nie muszą popracować nad swoim ciałem. NIgdy nie byłam na diecie i często jem słodycze i co tylko zechcę. Współczuję osobom które muszę sobie wiele odmawiać i pracować nad własnym ciałem. Wiem że nie jest lekko bo moja serdeczna przyjaciółka zmaga się z różnymi dietami od lat. Często myślę że przesadza i za bardzo wycieńcza organizm ale ona twierdzi że ja nic nie wiem na ten temat więc nie powinnam się odzywać. Pomimo że jestem jednak w temacie zw względu na psa, to ona uważa że nic nie wiem.

Gość gość
To jest temat dla osób, które chcą ćwiczyć i mieć fajne wysportowane ciało a nie po prostu jakieś. Psy biegają dużo, więc takie mają (chyba, że właściciel dupa).