Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ada97

Kobiece problemy...

Polecane posty

Gość Ada97

W lipcu moja miesiączka przeciągnęła się do trzech tygodni. Zaczęłam więc brać cyclonamine. Myślałam że już będzie ok, ale w sierpniu trwała 2 tygodnie i to też tylko dlatego że zażywałam cyclonamine. Gdybym jej nie brała pewnie wykrwawiłabym się na śmierć. tej krwi była tak dużo, że jak siadałam na sedes to krew leciała jak siku. Poszłam do ginekologa. Pani ginekolog porobiła mi badania i zapisała mi Luteine 50. Miałam ją zacząć brać od następnego dnia. Wzięłam pierwszą tabletkę i... dostałam okresu. Znowu było to samo. Pewnie gdyby nie cyclonamine trwałby do teraz. Trwał tydzień. Dla pewności odczekałam dzień i w sobotę zaczełam brać Luteinę. Wszystko ładnie, pięknie, aż do pewnego czasu... Równo tydzień od momentu jak zaczęłam ją brać pojawił się okres. To drugi dzień, jest ok, tylko brzuch boli. Pani ginekolog powiedziała żeby wybrać całe opakowanie (10 dni) i czekać na okres, a ja go dostaję w trakcie zażywania (w 7 dniu). Nie wiem, to źle, czy dobrze? Bo jak by nie patrzeć to druga miesiączka po tygodniowej przerwie. Kurcze, no martwię się... :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować