Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Islam powinien być zdelegalizowany. Jestem za

Polecane posty

Gość gość
Ja też jestem za.

Gość gość
Islam to pseudoreligia, która jest jednocześnie systemem politycznym. Oni chcą ustanowić prawo szariatu. Muzułmanie są rasistami w stosunku do nie -muzułmanów. Nawołują do dżichadu czyli walki z niewiernymi. Ich pseudoreligia powinna być nielegalna w Europie.

Gość gość
Popieram

Gość gość
islam to nie jest religia to styl zycia jak komuniz lub faszyzm

Gość gość
Oni są gorsi od komunistów.

Ja też jestem ZA. Zresztą sam już wcześniej pisałem o delegalizacji islamu. Zacytuję sam siebie: x "Gdyby jakakolwiek sekta na świecie miała w swoim statucie/prawie/zasadach* (*-niepotrzebne skreślić) przepis, że każdy kto nie przyznaje im racji i ośmiela się kierować innymi zasadami niż oni wyznają, to winien jest natychmiastowej śmierci, to taka sekta zostałaby natychmiast zdelegalizowana, a jej członkowie aresztowani. Gdyby wcześniej członkowie tej sekty dopuszczali się licznych mordów, to już w ogóle ta sekta miałaby całkiem przesrane. Tak byłoby z każdą inną sektą... oprócz islamu." x Pełny tekst jest tu: x http://f.kafeteria.pl/temat/f1/czemu-nikt-nie-nazwie-islamu-po-imieniu-p_6333258

Gość gość
Każda bez wyjątku religia baranie łby a nie islam!!!

Gość gość
W Angoli zdelegalizowno islam . Oficjalnie uznano, ze islam jest nielegalny i zabronionio go praktykowac.W związku z tym wszystkie meczety mają zostać zamknięte, lub i zburzone Brawo! Rząd Angoli wskazuje, że wiara muzułmańska jest sprzeczna z kulturą tego narodu, a natura islamu "wyklucza bezkonfliktowe współistnienie w angolańskim społeczeństwie" Władze uzasadniają swoją decyzję faktem prześladowania chrześcijan przez muzułmanów w wielu krajach Afryki. Angola to państwo w 95 procentach zamieszkałe przez chrześcijan. EUROPO ucz się od Angoli! Oni wiedza do czego zdolni sa islamisci

Gość gość
Do 11.08.Każdy w coś wierzy, ale islam w Europie powinien zostać zdelrgalizowany i uznany za wiarę wrogą dla zachodniej cywilizacji.Przecież oni żyją jeszcze w średniowieczu!Co oni wnieśli w rozwój cywilizacji,nic tylko śmierć i zabobony.Hipokryzja polityków europejskich jest niedoogarnięcia.Czym oni się kierują i na co liczą???

Gość gość
gość dziś Do 11.08.Każdy w coś wierzy, ale islam w Europie powinien zostać zdelrgalizowany i uznany za wiarę wrogą dla zachodniej cywilizacji.Przecież oni żyją jeszcze w średniowieczu!Co oni wnieśli w rozwój cywilizacji,nic tylko śmierć i zabobony.Hipokryzja polityków europejskich jest niedoogarnięcia.Czym oni się kierują i na co liczą??? x Każdy IDIOTA w coś wierzy a średniowieczem jest każda bez wyjątku religia. Trzeba być bezdennym matołem żeby dziś gdy nauka w stopniu podstawowym pozwala w jakiś pobieżny sposób zrozumieć świat i jest obowiązkowa wierzyć w pierdoły które jakieś pastuchy powypisywały w boblii!!! Czytałeś ty to g****o???!!! Bo ja tak i wiem dosknale że sama biblia wyklucza możliwość aby w niebie istniał jakiś stworek który może wszystko tylko nic mu się nie chce i wydaje tylko polecenia żydom kogo maja mordować a kogo gwałcić. Jesli jest tam jakiś matoł to jest to wściekły bezrozumny morderca i zboczeniec a ty w niego wiezysz i równocześnie allaha sie boisz który jest dokładnie tym samym co ten chuj jahwe.

Gość gość
kazdy moze wierzyc w co mu sie zywnie podoba. ale jesli ktos nawoluje do zabijania ludzi innych kultur nie ma prawa bytu. POPIERAM BARONA , 11.06.

Gość gość
Po II wojnie św. zrobili denazyfikację i skierowali na specjalne kursy tysiące Niemców żeby oduczyć ich nazizmu. Teraz w Europie powinni zrobić deislamizację i deislamizować cały kontynent europejski. U nas nie ma miejsca na zabobon sprzeczny z demokracją.

Gość gość
Oto filmik, na którym ich przywódca duchowy imam głosi, że Kopernik był oszustem. Jak to nazwać jak nie średniowiecze? https://m.youtube.com/results?q=imam%20masakruje%20kopernika&sm=3

Gość gość
Biblijny bóg nakazuje żydom mordować wszystkich mężczyzn, wszystkie dzieci płci męskiej i kobiety które juz sie bzykały a dziewczynki i dziewice zastosować według własnej pomysłowości ku swojej uciesze i ku chwale pana. Bóg biblijny nakazuje zabijać niewiernych w taki właśnie sposób a allach to właśnie bóg biblijny który przeszedł lekką metamorfozę w durnym łbie proroka. Źródło tego nienawistnego boga jest to samo i w każdym wydaniu czy to biblijnym czy koranicznym jest bezrozumnym mordercą i zboczeńcem nakazującym mordować i gwałcić. Poza tym polacy to nie jest wasz bóg i gdyby przypadkiem istniał i swój sąd ostateczny zorganizował to was wszystkich każde żydom wyciąć w pień. Jam jest bóg izraela!!! - mówi o sobie jahwe ;) Czytajcie wierzące debile bo na razie nie macie nawet pojęcia w jaka karykaturę sprawiedliwości i miłosierdzia wierzycie naiwne barany.

Gość gość
Angola już delegalizowała islam. Powinniśmy ich naśladować. Islam nie oznacza pokoju, tylko podporządkowanie. Ani jednego meczetu więcej. Koniec z zasiłkami. Deportować agresywnych gnojów.

Gość gość
11:55 goofno mnie to obchodzi. pisz na temat tematem jest pseudoreligia islamu

Gość gość
gość dziś 11:55 goofno mnie to obchodzi. pisz na temat tematem jest pseudoreligia islamu x Twoja religia jest takim samym nietolerancyjnym gównem jak islam. I wiem że g****o cie to obchodzi bo wy wierni jesteście do tego stopnia sje/ban/i umysłowo że choćbyście nawet to o czym mówię sami przeczytali to zepchnęlibyście to w niepamięć i wciąż bilibyście pokłony przed waszym pok/urw/ionym bóstwem. Sracie w gacie gdy się wam jawi świat bez żadnego sku/rwy/sy/na na chmurce odpady ludzkie.